fredag den 30. december 2016

På hæld

kan man godt sige det er i dag. På søndag starter et helt nyt og frisk år - 2017 og i morgen er det Nytår.

2016 har for mig været et noget specielt år. Året har lært mig meget, givet mig nogle ting at spekulere over og der er en del som jeg skal ændre. Men summen af 2016 har været med at jeg har det bedre, noget bedre end jeg havde i foråret. Det er jeg glad for. Der er stadig ting at arbejde med men efterhånden kommer det også på plads, hvis sige det sådan.
Jeg er delvis rask meldt med 22 timer pr. uge og har igen klientopgaver. Dejligt at være tilbage, selvom det er hårdt og hovedet er træt.

Nåh ikke mere om det.

Haven har sandelig kunne mærke at den har været brugt som terapirum, for et sted Jack og jeg har været fra maj til langt ind i efteråret, er vores dejlige have.
Der er gravet, plantet, lavet nye bede, lagt sten og nye som huse er kommet til.
Det er blevet godt og jeg er glad for hvert en cm2 vi har været i gang med.

Haven har været rigt blomstrende og den har givet mig så meget glæde og energi. Så jeg glæder mig til at vi lige om lidt kan begynde at arbejde derude igen
'

1. januar 2016, en klar frostdag hen på eftermiddagen. et strejf af sol og varme den 12 marts 2016 - åh jeg kan mærke længslen efter at kunne komme i haven. 


pilens små bløde gæslinger viser sig også.
Den hvide japanske kirsebærtræ blomstrer og humlebierne drikker lifligt af blomstens nektar.

og narciserne  står og svejer frem og tilbage.  Glade farver stråler fra steder, hvor alt andet først nu begynder at vise at der er liv i dem.

Akelejer varmer sig i solen varme stråler i maj, og det nu forsvundne Kastanjetræ lyste flot med sine fine lampetter i dens top.


Og så et batteri af nogle af de herlige sommerblomster, stauder og ikke mindst roser som har skabt os en glæde sidste sommer. Åh Jack og jeg kunne vise jer mange flere fra haven. Men den lille hund er blevet træt af at kigge på billeder fra et helt.

Så vi vil bare ønske jer alle sammen et rigtig godt nytår. Vi håber at I kommer alle sammen godt ind i det nye år, og vi glæder os til at haven langsomt begynder at vågne op fra sin dvale tilstand.
Men vi er specielt glade for den opmærksomhed og støtte I har givet mig.

Godt Nytår