mandag den 10. oktober 2016

Noget nyt

men det er det alligevel ikke.

Overhovedet ikke, men det føles næsten sådan. I morgen er det så vidt. Jeg skal starte i virksomhedspraktik på min arbejdsplads. Så det er vel reelt noget nyt.Jeg skal i begyndelsen koncentrer mig om opgaver som er primært controller opgaver. Og skal ikke have nogen klientopgaver, for det ville ikke være hensigtsmæssigt at skulle hjælpe og støtte en klient i noget, når jeg selv har brug for hjælp og støtte.


I den periode hvor jeg er i virksomhedspraktik er jeg fortsat 100 % sygemeldt. Men jeg må indrømme at jeg er nervøs, men jeg ved at jeg ingen grund har til det. Jeg ved at jeg bliver velmodtaget og vil få den hjælp jeg har brug for. Og hvis der er noget, ja så skal jeg bare sige det.


Og jeg er fortsat i behandling og har fået bevilliget flere psykolog samtaler. Med min fantastiske læge har jeg også lavet aftaler. Og min sagsbehandler er også utrolig god og jeg mærker at jeg bare for en masse hjælp og støtte af dem og min familie - venner. Dejligt.


Men spændende bliver det og det bliver også godt at komme lidt i gang med noget andet. Min kære mand synes også det er godt, for det kan betyde at haven kan få lidt ro!
I forhold til haven, så er vi i gang med at sætte glas i det lille fine drivhus men det tager lidt tid, da vejret driller lidt, regn og silikone passer ikke lige sammen.


Alle de stiklinger og sået frø er stillet ind, så efterhånden glasset kommer i, vil de kunne mærke forandringen og varmen, som solen giver.

Billederne jeg viser er en af min Sedum - nemlig den som jeg plantede i stolesæde sidste år


Jeg fandt billedet fra sidste år, hvor stolen står sammen med kommoden hvor den øverste skuffe var plantet til. Kommoden eksisterer ikke længere, men stolen står stadig fint med den krybende Sedum, og den har vokset sig så stor, at den fylder hele sædet. 

Jeg håber at I får alle nogle gode dage imens jeg går ud i den store verden med åben sind og positiv indstilling om at det nok skal gå godt

Knus
Kirsten
23 kommentarer:

 1. Hej Kirsten
  Jeg har længe fulgt din blog og synes, at det er helt fantastisk, hvad du har fået udrettet i din have på trods af, at du ikke har haft det godt. Jeg kan fint forstå, hvis der er lidt sommerfugle i maven over at skulle starte i virksomhedspraktik i morgen, for jeg startede i min i dag efter en længere sygemelding med stress. Det var så skønt at se kollegerne igen, og jeg er sikker på, at du vil have det på samme måde, når du kommer hjem i morgen :)
  Jeg vil ønske dig al mulig held og lykke med i morgen og så ellers blive god til at lægge en kommentar på din skønne blog.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Linda.
   1000 tak for din kommentar og det er dejligt at vide at det er helt naturligt at føle det sådan for der er jo mange andre der har prøvet den tur.
   Haven har plus mange andre ting været med til at holde mig i gang og komme ud. Jeg tror ikke at forandringen fra det dårlige til det bedre havde sket, hvis jeg ikke havde haft den herlige plet derude.
   Og jeg er helt sikker på at jeg i morgen eftermiddag har fat i spaden og er igang. Jeg vil sikkert have så megen glæde at energien vil sprøjte ud af mig :-)
   Jeg takker for dit ønske, og jeg er glad for at du har fundet herind, for din kommentar betyder utrolig meget
   Knus
   Kirsten

   Slet
  2. Kære Kirsten
   Har sådan tænkt på dig i dag og håber virkelig, at det har været en dejlig oplevelse for dig at komme afsted! Det er bidende koldt her, men jeg vil også ud - har en ordentlig stak planter, der skal i jorden :)
   Stort knus Linda

   Slet
  3. Kære Linda
   Det var godt og en oplevelse at komme afsted.
   Jeg følte mig godt tilpas og følte mig virkelig vel modtaget
   Jeg var noget træt da jeg kom hjem men valgte at trodse trætheden i hovedet og gik ud for fortsætte med at lægge marksten. Det med noget adspredelse og mærke at man arbdede fysisk
   I dag har jeg fri så vi er haven
   Det er dejligt og det er godt arbdejdsvejr☺️
   Tak for din omsorg og tanker
   Håber du fik planterne i jorden 😆

   Slet
 2. Jeg vil krydse samtlige fingre og tæer og håber bare så meget at du stille og roligt kommer i gang med arbejdet igen. Godt du har din have og Jack. Ja det kan jo godt være at Jack synes at det er træls at mor skal begynde på arbejde igen men så er han ekstra frisk til at hjælpe når du kommer hjem. Stort knus her fra det midtjyske

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh kæreste Rita
   Det hjælp med kryds og tanker
   Jeg havde en god oplevelse og følte mig vel modtaget
   Jack var glad da jeg kom hjem og jeg skiftede tøj med det samme
   Og så var vi ude det var dejligt selvom jeg var noget træt og man skulle arbejde for at holde varmen men det var skønt at røre sig og høre stilheden, hvis du forstår hvad jeg mener
   Knus herfra
   Kirsten

   Slet
 3. Smukke billeder fra din smukke dejlige have. Den som har hjulpet dig igennem de sidste mange måneder.
  Du har virkelig fået udrette så meget smukt.
  I dag starter så et nyt kapitel og jeg ved det nok skal lykkedes dig at finde tilbage. Måske ikke til "gamle" Kirsten men til en ny og forbedret udgave. Som nu langt mere forstår at tage vare på sig selv og lytte til kroppen.
  Er spændt på at høre om dine nye udfordringer.

  Knæk og bræk til dig søde
  Masser af knus
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kæreste Charlotte den har godt nok hjulpet meget og kommer sikkert fortsat at gøre det
   Tak jeg er glad for at du synes godt om haven og det jeg laver i den
   Ja det er et nyt kapitel der er begyndt i går og det er startet godt. Det var en god oplevelse og jeg følte mig vel modtaget
   Så nu er det bare at fortsætte fremad i et tempo hovedet kan følge med i
   Knus til dig og tak for din omsorg ☺️

   Slet
 4. At gå ud i verden med den indstilling gør altså det hele meget lettere. Rigtig god første arbejdsdag i dag, og alt det bedste til dig Kirsten:-))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kæreste Anette
   Det er den eneste måde hvis det skal gå fremad. Jeg havde en god første arbejdsdag og jeg følte mig godt tilpas og vel modtaget
   Så det skal nok gå godt og langsomt kommer jeg sikker ind på et nyt spor i mit arbejdsliv
   Tak for omsorg og tanker
   Knus

   Slet
 5. Ønsker dig en rigtig dejlig første dag i praktik. Det bliver helt sikkert godt, og dine kolleger ved de skal passe dig, så det er jeg sikker på de vil gøre.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kæreste Anette
   Det varmer utrolig meget med den omsorgsgivende tanker der sendes her på bloggen. De har båret mig igennem en god første dag efter lang tids fravær fra min arbejdsplads. Jeg havde en god dag med mange gode oplevelser, kram og knus alle de kollegaer der var både fra dem i uniform og civil personale. Så dejligt så jeg kan føle at jeg blev vel modtaget
   Knus
   Kirsten

   Slet
 6. Dejlige billeder af en dejlig have, som du og Jack nyder at hygge i. Du har virkeligt gjort et stort stykke arbejde i haven, og det har gjort dig godt, og jeg håber det blir rigtig skønt for dig, at komme lidt igang med dit job igen. Du ved hvordan du skal passe på nu, og mærke efter.
  Jeg ønsker dig held og lykke og varme tanker herfra ❤️

  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Lone ja haven har en stor betydning for mig og Jack
   Den giver god energi til at møde den verden der ligger uden for hækken. Så det skal nok gå godt. Nu skal se om det jeg har lært også kan omsættes men heldigvis har jeg mange der passer på mig ☺️ Og de skal nok fortælle og stoppe mig når det går lidt skævt
   Dejligt at komme ud i haven når man kommer hjem fra en god dag med kollegaer på ens arbejdsplads
   Knus og tak for din omsorg
   Kirsten

   Slet
 7. Hej Kirsten.
  Hvor er det dejligt at hører at du igen føler dig klar til at prøve kræfter med arbejdsmarked. Er sikker på at det nok skal blive godt, og at du får alt den støtte du har brug for.
  Ja, og så venter haven jo når du kommer hjem. Jeg ved i hvert fald at jeg får fornyet energi ved blot at sidde ude i haven og kigge. Specielt efter en lang hård arbejdsdag.
  Knus Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Heike
   Du kan også tro at jeg er glad for begynde at kunne føle livet, glæden og interesse mig for hva der er gode ting og mennesker
   Der har alt for længe været lukket ned for de følelser som gør det hele værd. FET har nok ikke kunne være anderledes
   Men starter jeg på ny og er utrolig glad for den støtte og omsorg på min vej ☺️
   Der er meget der harbidraget til den her positive proces men sandelig har i alle været en del af det. Tak for det
   Knus
   Kirsten

   Slet
 8. Kære Kirsten - Jeg håber, du har haft en god dag - at det bliver en god ny start. Dejligt at høre, at man forsøger at hjælpe dig på vej med omsorg og støtte. Og så må det være dejligt at komme hjem til Jack, din bondemand og haven igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Frede
   Tak min ven. Jeghavde en god dag. På nuværende tidspunkt er jeg der to gange om ugen. Så anden dagen er også gået godt. Er ganske tilfreds og føler at jeg har overvundet en del i denne har uge. Men hold dag op hvor har jeg været træt når jeg kom hjem og så er det godt at jeg kan gå i haven og få brugt kroppen lidt og få hjernen i gang igen
   Det var så skønt at komme hjem til Jack og senere fortælle min kære mand om dagen og hvor godt det er gået
   Knus
   Kirsten

   Slet
 9. Håber at du havde en rigtig fin dag. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Sussi
   Jeg fik jo ikke svaret da du havde skrevet så nu har i dag fredag
   Jeg har været på job to gange i denne uge og jeg synes det gik godt og jeg har haft nogle gode oplevelser
   Træt var jeg som et helt alderdomshjem men det er jo klart at hovedet bliver det og jeg suger jo alt til mig
   Men det er godt at være lidt i gang p den her måde og det er også godt at komme hjem til min lille ven Jack
   Knus
   Kirsten

   Slet
 10. Uha Kirsten
  Her fik jeg ikke lige læst med, undskyld. Men jeg kan se, at alle andre har krydset fingre for dig, og at det hjalp, det er jeg glad for at høre. Held og lykke med de næste dage også.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 11. Hej Kirsten, jeg har først fået læst dit indlæg i dag. Hvor blev jeg altså glad for at høre du nu er startet i virksomhedspraktik, det betyder jo at du nu endelig kan se mere end lyset i tunnelen ;o) og du er nået et skridt videre. Du har så mange søde mennesker der gerne vil støtte og hjælpe dig, vigtigst er at du er klar til at tage imod :o) haven den skal da ikke have fred kan du godt hilse Egon og sige :o)))
  Masser af Klø bag øret til Jack og kæmpe krammer til dig.
  Linda

  SvarSlet
 12. Kære Kirsten Jeg ønsker også alt det bedste for dig.Og er sikker på at din praktik nok skal gå godt.Kan mærke på dig at du nu vil videre.Og godt at du så også kan koble af i din dejlige have.Du er bare så flittig.
  Mange gode tanker fra mig til dig Knus Jette

  SvarSlet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten