onsdag den 11. november 2015

Et lille lys i mørket

Som de fleste ved bor jeg ude på landet, hvor det er rigtig mørk når solen er gået ned. Vi har selvfølgelig lys i haven og ude i gårdspladsen, men lyset i gårdspladsen er tilkoblet en sensor, så der er perioder hvor det er mørkt derude.

Så er det jo rigtig dejligt at tiden er inde til at tænde for de små lys.

På min hvide bænk har jeg sat et gammelt sprossevindue, hvor jeg har hængt nogle fine stjerner fra http://haveshoppen.com/ som Fru Pedersen sammen med Karin har oprettet.


Jeg kan desværre ikke få stjerner så tydeligt, men jeg har også sat nogle af disse stjerner på nogle af mine træer. Disse kan I se i mit forrige indslag som hedder Julestart


Jeg har vist hende før, men jeg synes at I skal se hende igen, fordi jeg er så glad for hende - en rigtig sød engel - synes jeg. Jeg var så heldig at falde over hende i den lokale brugs.


Så kom der lys bag glasset, så alle der kommer her forhåbentlig kan begynde at komme i julehumør, specielt lige nu hvor vejret bare er så trist.

I ønskes fortsat god aften
af
Jack og Kirsten.


11 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud, både med og uden lys. Det er da lige til at komme i julestemning over. Tak for linket :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Det er jeg glad for,
   Ja det er en dejlig tid med alt det der foregår. Jeg har det som dig, elsker dette at kunne skabe noget hyggeligt og sjovt, som forhåbentlig giver nogle a ha oplevelser, altså små overraskelser når man kommer tættere på eller ser på det fra en bestemt vinkel.
   Butikken er rigtig lækker og jeg skal godt nok passe på at jeg ikke bliver styret af min impulsindkøbsevne/skavank :-) God weekend når julehaven i Fru Pedersens have åbner og jeg håber at vejret viser sig fra sin gode side.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 2. Hej Kirsten, Tak for at du deler ud af din juleinspiration! Det er sådan en sød i den med vinduet - meget julet, synes jeg. Måske vi ses i Fru Pedersens julehave, hvor Anette har overgået sig selv i eventyrlig udsmykning af haven. Vi åbner i øvrigt skurvognsbutik i haven fra på lørdag og frem til 14. december kl. 13-17.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karin.
   Tak
   Jeg ville utrolig gerne besøge Fru Pedersens julehave, men jeg kan desværre ikke finde tiden til det. Der er alligevel godt 2 timers kørsel herfra, så det kræver lidt planlægning. Men det ville være skønt hvis det kunne lade sig gøre.
   Jeg håber at der er mange der besøger haven og skurvognen hvor der sikkert er mange lækre ting.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 3. Hej Kirsten!
  Det er hyggeligt med de opstillinger, og vinduer brugt på den måde skaber god stemning! har lige sat et gammelt staldvindue af jern op i min stue:-)
  Elsker når lyskæderne tændes, det giver nærmest julelys i øjnene, og varmer om hjertet.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg holder meget af de lys, som du siger skaber de glæde og hygge.
   Det er dejligt når man kommer hjem og det er mørkt og så blive mødt med de små lys.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 4. Hej Kirsten.Ja vi har brug for noget lys nu hvor det bliver så hurtigt mørkt.
  Her skal vi også se at have lyskæderne op.
  Men i dag er det det smukkeste vejr hos mig med flot solskin.
  God ide med vinduet på din bænk.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette. Ja vi har brug for lys, jeg har i hvert fald. Når jeg kommer hjem fra mit arbejde er det første også at gå rundt at tænde starinlys både inde men også ude. Det er så dejligt og jeg kan kun blive glad af det. Det skaber hygge.
   Dejligt med god vejr - hernede har det også været fint vejr, men jeg har desværre haft så megen mulighed for at være så meget ude, men solen har da skinnet ind på mig i eftermiddags da jeg var ved at gøre det sidste ting færdig. så lidt har jeg nydt den på denne mødetravle dag. Men det er weekend for mig nu så jeg håber at kunne komme lidt ud imellem alle de aftaler jeg har.
   Fortsat god dag til dig
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 5. Sikken herlig blog du har og endda med masser af november-julestemning - dejligt at se :)
  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla.
   Tak skal du have, det er jeg rigtig glad for, synes at det er dejligt at lave de forskellige ting, når haven ikke helt selv formår at pynte sig selv, så må man gerne hjælpe til.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 6. Sødeste Kirsten.
  Hvor ser det bare fantastisk dejligt ud. Elsker billeder at ting i mørket. Så kan man rigtig se hvad forskel lys gør.
  En fantastisk opstilling du har lavet.

  Skøn søndag til dig og dine

  Charlotte

  SvarSlet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten