lørdag den 30. april 2016

Men vi venter

ja det lyder næsten som den 24 december, hvor jeg kan huske at vi så fjernsyn for at få tiden til at gå indtil det var så vidt. Men det skal det nu ikke handler om nej slet ikke - nej mens vi venter er tanken på vi venter på mere sol, varme, mere forår (af den gode slags) og vi får en maj, som viser sig ikke så lunefuld som april.
Derfor vil jeg fortælle om min tro følgesvend - Jack. Han er jo med alle de steder hvor jeg går i haven, garagen, gårdspladsen, driverhuset (der har han endda sit eget tæppe og stol) og om bag staldene og laderne.
Så han er en der følger mig igennem tyndt og tyk.


Han er en herlig lille fyr og han har en stor betydning i min hverdag og ja liv. Han passer godt på mig når jeg er ude i haven.

Han holder øje med om jeg gør det ordentligt - meget endda. Engang imellem så meget at han kan finde på at grave det samme sted hvor jeg har gravet - bare for at kontrollere at jeg har husket at lægge løget ned.
Han holder også øje med at jeg graver rigtig.


Sidste år da vi gravede ud til det nye bed, blev der sandelig checket op om jeg nu fik fjernet alt det der skulle væk. Det samme også i år, hvor jeg i sidste uge gravede ud til mit Rhodo bed, der blev der også fuldt med.

Når vi er i driverhuset, bliver der også holdt øje med. Vi har en klar arbejdsfordeling Jack og jeg. Han checker, holder øje og godkender, og jeg udfører arbejdet.
Og når vi er dernede i driverhuset så skal han have en god plads så det hele kan ses.


 Det er dejligt med sådan en tro følgesvend. som er så ihærdigt og hjælpsom.


Kontrol af bænken om den kan holde når man sidder på den - godkendt. Og der er andre i familien der bliver checket. Her er Rasmus ved at grave ud til de marksten, som afslutter  bedet, vi lavede sidste år. Det blev der også holdt øje med.
Haven dufter jo alverdens ting - når man er Jack skal der følges op.


Åh har Katten igen været i haven - dem gider han slet ikke og det er gensidigt - Kattene er ikke tamme katte, men som opholder sig på gården. De bliver, når han opdager det, jagtet ud af haven. Og på en strand på Samsø, var der lige noget der skulle mærkes af.


Åh at finde noget man vaske sig i mmm Jack elsker sne og kan næsten ikke få nok af det. Men nogen gange er det ikke så fint som sne, men andet kan man også finde man lige kan gnubbe sig i. Det er jeg så bare ikke så glad for.Han ved godt hvad der skal ske - og det er man ikke så glad for - bad og en omgang vask. Uf...

Så er det helt ok efter sådan en dag eller oplevelser at man kan blive træt, når man er en flittig, ihærdig, nysgerrig og vagtsom hund, at man har brug for at


tage sig en lur.

Så både Jack og jeg venter på at det bliver vejr til at komme ud og hygge os derude i den grønne verden.
Fortsat god weekend
Kh
Jack og Kirsten.20 kommentarer:

 1. Ja hvad skulle vi dog gøre hvis ikke vi havde hundene til at tjekke om alt nu er ok. Lille Jack jeg har lige vist billedet hvor du er godt beskidt til Bamse og forklaret at sådan skal han ikke gøre...han vendte bare hovedet den anden vej og ville snakke om noget helt andet...han elsker nemlig også at rulle i alt muligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kære Rita. Det ville blive noget kedeligt at gå ude i haven, for jeg må indrømme at jeg tager mig selv i at jeg står og snakker med Jack om hvad vi skal..
   Jeg tro at de fleste hunde elsker at rulle sig i et eller andet som de synes dufter godt - men for os lugter fælt, men det er helt tydeligt at se på Jack at han ved godt at det er ikke helt ok, og hvad der så skal ske. Men det glemmer man jo når der lige ligger noget foran næsen, som bare er så herligt...
   Kh
   Kirsten

   Slet
 2. Han er bare så dejlig! 🐶😍

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kæreste Sarah. Og du ved at han ved det :-)
   Knus mor

   Slet
 3. Ja når man er hund, skal man tjekke alt og rulle sig i skønne duftende sager, det kender vi godt herover på øen, hvor de to små sorte holder til. De hjælper skam også gerne med at grave, også selvom jeg ikke beder om det. Hos os er de Bellis, der er min trofaste følgesvend, jeg går ikke ud, uden hun er med. Det er nu dejlige de hunde, slet ikke til at undvære. Tak for en god historie om Jack og besøget på Samsø. Måske kommer han snart igen :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt med en som altid gerne vil med og jeg er slet ikke i tvivl om at han gerne vil med, for han hopper og render frem og tilbage, og står ved havedøren eller bagdøren når vi skal ud.
   Han elsker det.
   Jack han er der hvor jeg er, så han er en stor del af mit liv, nærmest som min egen skygge. Og det er meget stille hvis han ikke er med.
   Det er ikke utænkeligt at han en dag kommer til Samsø, for vi har egentligt talt om at vi godt kunne tænke os besøge Samsø igen.
   Kh
   Kirsten

   Slet
 4. Hej Kirsten og lækre Jack, Alma siger hun syntes han er den smukkeste hund og at han bestemt er så lækker når han er smurt ind fra top til tå. Hun glæder sig til de en dag skal mødes.
  Masser af knus og klap fra os i Casa Rosen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda og Alma. Ja det må være ren kærlighed når Alma synes han er lækker når han er smurt ind i et eller andet ikke lækkert. Jackvil sikkert også synes at det ville være hyggeligt at mødes med Alma.
   Giv den skønne Alma et kram herfra
   Kh
   Jack og Kirsten

   Slet
 5. HAHAHAHA skønne lille dejlige Jack ;0) jeg har selv to små nysgerrige hunde, og de elsker også at rulle sig i alt muligt, til mors forfærdelse. Men man må jo gi de små kræ :0) de er jo totalt dejlige og uundværlige alligevel
  Og hvor er det lidt sjovt! Jeg har lige lavet et indlæg om mine hunde idag ;0) men det tror jeg lige jeg venter med hihi......
  Rigtig god weekend til jer ❤️
  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nysgerrige hunde er sjove og man er sikker på at der sker noget når de er med. Jeg ville ikke gerne undvære min Jack, det ville blive noget rist og tomt omkring, for man er meget sammen og Jack er god til at lytte, og vi er altid enige om hvor der skal plantes og hvad vi skal ude i haven.
   Ja det er da sjovt at du ville fortælle om dine to søde hunde, men jeg glæder mig til at møde dem, når du udgiver det indslag.
   Kh
   Kirsten

   Slet
 6. Herlig fortælling om din tro og vidunderlige følgesvend, er vild med hvert og et billede, om end det af den beskidte Jack vinder lidt ekstra, og bringer gode minder frem fra vores gamle samojede- stjerne, hun hed jævnligt mustafa, hun var næsten altid "lækker sort" og lettere stinkende<3 ham vi har nu kan skidtet ikke ses på, det ses mere på gulvene;-)))
  Ha en dejlig søndag med masser af sol
  Kram Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Når Jack er så sort kan det både ses på gulvet og i kurven. Og i bajlen ligger der en hel masse sand og andet når han har været i vandet, hvilket han slet ikke synes om. Så der er kun vej nemlig at smide tøjet og gå under bruseren mens han er i bajlen, for at han vil bare ud af den bajle.
   Kh
   Kirsten

   Slet
 7. Skønne billeder og fortællinger, der er da ikke noget så dejligt som en følgesvend af den art på haverunden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er så godt at have han med sig når man er går rundt både inde og ude.
   Kh
   Kirsten

   Slet
 8. Tak for historien, det er morsomt at læse om Jacks travle liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt, er glad for at du kunne lide historien om min gode haveven Jack
   Kh
   Kirsten

   Slet
 9. Så fantastiske billeder Kirsten.
  Syntes at skønne Jack er fantastisk og er vild med måden han tjekker dig på, man kan kun trække på smilebåndet. For han er da en rigtig westi kan jeg høre. Præcis på samme måde var vores Svend-Erik.
  Man får bare ikke en bedre og mere godmodig hund. End en westi.
  Nu har vi jo fået Carl-Johan, som er lige så fantastisk bare på en helt anden måde.
  Der er ikke meget vagt eller jagt hund over ham. Nej han er skabt til hygge og nussen. Noget Svendsen på ingen måde havde tid til:)

  Kan i to have en rigtig skøn dag
  Masser af knus
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Charlotte.
   Ja han er en god, sød og herlig fyr, Og lige så meget som checker og følger mig, lige så omsorgsfuld, kærlig og varm er han. Han elsker at putte sig ind til en når man sidder eller ligger på sofaen, så tæt som muligt.
   Så jeg har fået alt hvad jeg kan ønske mig af en hund, og jeg kunne slet ikke forstille mig at det kunne være anderledes.
   Kh
   Kirsten

   Slet
 10. Hahaha...sikke en fin fortælling om Jack. Den fik mig til at trække på smilebåndet. Dyr er de sjoveste. Tak for den historie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og det var så lidt. Godt at du blev for glad.
   Kh
   Kirsten

   Slet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten