lørdag den 16. april 2016

ferie i Kirstens Have

skal jeg have de næste to uger.
Jeg er ellers normalt ikke en som helt kan finde ud af at holde ferie. Men denne gang kan jeg mærke at jeg glæder mig.
Jeg erkender fuldt ud at jeg trænger til ferie - at slappe af med at gøre de tinge jeg får energi af - jeg er nemlig så træt. Fuldstændig.
Nu hvor jeg har ferie og ikke skal de store ting uden for denne matrikel har jeg mulighed for at holde øje med den herMin hvide Japanske kirsebærtræ som jeg kalder den. Dens krone er lidt hængende, så den virker lidt som en paraply. Og så kan jeg bare fortælle jer at den dufter himmelsk.


Billedet er fra sidste år 2015. Billedet er ikke så godt, men jeg synes godt man kan fornemme den skønhed.

Jeg får også mulighed for at holde meget mere øje med alle de narcisser jeg lagde sidste år. Dem skal tidligere år er begyndt at blomstrer, men der er på de nye store flotte knopper, som bare lige venter til at de kan springe ud. Her får du lige et par billeder - en lille appetitvækker :-)
Det bliver spændende at se hvad der gemmer sig i mange af de grønne hoveder der står rundt omkring.

Så har jeg også nogle små projekter som bl.a omhandler to gamle stole, Havens indgang skal gøres mere indbydende end den er. En tur på planteskole. Måle ud til et nyt bed. Plante lidt nyt i krukkerne til fordøren, rydde op i fryseren - lave marmelade og koge æblemos til gl.dags æblekage med flødeskum og ja så skal jeg slappe af.
Og ja så kommer Sarah også hjem et par dage, hvor vi har talt om at vi skal besøge sted spændende sted i Nord Tyskland :-).
Men jeg tænker at Jack og jeg nok kommer til at vise jer alt det som vi går og hygger os med. Jack er i hvert fald glad for at han har ferie i 2 uger :-)

Kh.
Jack og Kirsten
10 kommentarer:

 1. God ferie til dig og Jack. Jeg er sikker på at i ikke kommer til at kede jer. Det myldrer op der ude så der er så meget at holde øje med. God weekend og ferie fra Rita, Samson og Bamse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rita
   nej vi kommer ikke til at kede os, det bliver dejligt
   Kh
   Kirsten og Jack

   Slet
 2. Hvor er det hvide kirsebærtræ smuk Kirsten sikken et pragtfuld syn, man kunne altså godt ønske sig at der var duft på billederne.
  Mine Nacisser er begyndt at åbne sig, jeg har også den med den sart orange midte :o) Det er skønt at have ferie nu og kan følge med i haven de næste 14 dage. Det lyder til at være et meget hyggeligt og afslappende program du har lagt for ferien, jeg blev helt lækkersulten da du beskrev den hjemmelavede æblekage med koldt flødeskum.
  Tillykke med dagen i dag, jeg håber du har nydt den og er blevet forkælet med alt det du ønsker dig.
  Masser af kram fra Mig og slik på snuden til Jack fra Alma

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda ja det er meget smukt så jeg glæder mig også til at det begynder at blomstrer, og ja det er lidt kedeligt at man ikke kan sende duften videre via billeder, for duften er så himmelsk, så selv jack stod sidste år med næsen i vejret

   Ja det er skønt med ferie nu og at man kan følge med i hvad der sker, gå morgentur som Lisbeth fra Høneballehaven og nyde det der sket sidst man var der.
   Ja dejligt med små projekter af den ene og anden art.
   Tak men jeg ved ikke lige hvad jeg fejre, men jeg kan jo bare fejre at det er ferie og Dronning Margrethe har fødselsdag og jeg er også blevet forkælet med morgenmad der blev lavet af min kære mand og vi i dag havde et fælles projekt men du kan se mere af i morgen :-)
   Giv smukke Alma et klem fra Jack
   Kh
   Kirsten

   Slet
 3. God ferie til dig! Lige nu er det en fantastisk tid i haven. Jeg holder iøvrigt åben have i august og du er meget velkommen. Havehilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det bliver dejligt. ja det er det, der sker så meget så det næsten kan være svært at se det hele. Tak for invitationen og jeg vil noterer det ind i august kalenderen. Det kunne være hyggeligt
   Kh.
   Kirsten
   Fortsat god weekend.

   Slet
 4. Du har fortjent en skøn ferie Kirsten og jeg glæder mig så meget til at følge den. For er sikker på du vil gå og nusse i haven og komme med skønne ideer.
  Må altså sige at dit smukke hvide træ..... det slår alt. Sikke et billede at sende ud. Endnu en ting til listen med have ønsker. Det er jo lige frem Gude SMUKT....
  Glæder mig også til at høre om din og Sarahs tur til Tyskland.

  Masser af varme ferie hilsner til jer
  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Charlotte. Du kan også tro at jeg vil nyde hvert øjeblik af den.
   Jeg ved næsten ikke om jeg skal notere der er visse ting en skøn kvinde fra Nordjylland ikke må kigge på for jeg kan næsten høre Kim hernede i det sønderjyske
   Ja det er meget flot og jeg glæder mig til at det begynder lige om lidt at blomstrer. Billedet er fra sidste år, så jeg håber at det bliver lige så flot i år :-)
   Tak og stort knus til dig
   Kh
   Kirsten

   Slet
 5. Sikke et smukt kirsebærtræ. Wow.
  Jeg håber du får dig en dejlig ferie. Håber så også at blæsevejret snart slipper, så det bliver mere behageligt at være udenfor.
  Hav en dejlig søndag.
  Kærlig hilsen
  Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kæres Esther. Håber at vejret også begynder at arte sig fra dens blidt mere blide side så det er mere behageligt at være ude, men med kedeldragten kan jeg holde varmen - bare det ikke regner
   Kh
   Kirsten og god søndag til dig

   Slet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten