lørdag den 27. juni 2015

I sommerhuset de næste mange dage

Så er Jack og jeg taget på sommerferie i vores sommerhus. På mandag kommer min kære mand herop.
Heroppe har vi en naturhave. Det vil sige at det er naturen der helt selv bestemmer hvad der skal gro. Enkelte steder bliver græsset, som lige nu er højt, slået ned, men det er mere så man kan komme hen til gyngestativet og sandkassen.

Umiddelbart ses der primært græs, fyrtræer og selvsået gyvel. Men hvis man kigger nærmere finder man naturens egne blomster. De fleste er jo forfædre til de blomster - stauder der står i haven. Imens jeg er heroppe vil jeg tage et billed hver dag, som viser en af naturens små vidunder.

I dag fandt jeg denne lille søde hornviol, som stod i læ blandt nogle græsser. Så det var lige ved at jeg ikke så den.
4 kommentarer:

 1. Hej Kirsten
  Nu håber jeg at i får nogle dejlige dage i sommehuset :o) hvor ligger det henne ? jeg bemærkede at du skriver "oppe"
  Hilsner Fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda.
   Tak. Sommerhuset ligger i Blåvand.
   Vi nyder at være her da vi bliver nærmest tvunget til at gearer ned. Så dagene går med at slappe af, læse bøger, gå ture med Jack eller er det omvendt (det tror jeg det er) og jeg har altid min symaskine med, da jeg elsker at sy stoflapper sammen til tæpper, tasker og hvad jeg ellers kan finde på. Så alt hvad jeg holder af er med heroppe :-)
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 2. Kære Kirsten Jeg mødte Linda igår da vi var på Samsø. Hun fortalte om din blog, så jeg måtte da selv lige ind og kigge. Vil glæde mig til at følge den. Rigtig god ferie. En af vores første ferier var i Blåvand, dejligt sted. Kh Tina fra LE Blomster.

  SvarSlet
 3. Kære Tina.
  Tak.
  Ja Blåvan er et rigtig sted. Vi holder rigtig meget at være her på stedet. Jack og jeg går mange ture heroppe, så vi får set rigtig meget på de ture. Vi nær studerer jo nærmest naturen, da næsten græsstrå og træ skal checkets, så jeg bliver nærmest tvunget ned i gear. I dag skinner solen fra en klar blå himmel. Det er bare skønt, det er noget jeg har længtes efter. Men sådan tror jeg alle har det.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten