fredag den 18. september 2015

Indrømmelse

Ja jeg har en indrømmelse, ja måske ligefrem en tilståelse.


Jeg elsker at forandre, pynte og bruge genstande i hus og have som man måske ikke ligefrem normalt bruger som pyntegenstand, hverken inde elle ude, og mange gange slet ikke ude.
F.eks en pyntet og tilplante kommode, bruge en gammel sav som en del af en opstilling. Men jeg kan ikke lade være, for i min optik skaber det liv og helhed.
Og nu er det jo efterår og sommerplanterne er begyndt at være triste at se på, specielt også fordi regn og vind har været hårde ved dem, så nu er tiden til at forandre lidt, både ude på gårdspladsen og i haven.

Så idag er jeg startet med at pynte lidt op - lidt lyng og lidt pyntegræskar, og lidt mere. Og lur mig, der kommer sikkert mere den næste stykke tid.


Dejlige varme farver. 


Efteråret hilser velkommen ved vores bagdør. Roserne som står oven på det lille bord, købte jeg engang i forsommeren, og de har blomstret det meste af sommeren. For et par uger siden blev de studset kraftigt tilbage og de første nye knopper er kommet og står på spring til at springe ud igen. Er spændt på om jeg kan få dem til at overvintre i driverhuset. Det skal i hvert fald prøves af.
Spidskålene plantede jeg i spande, syede tylposer til, så de ikke blev spist af kålædere og snegle. Det virkede fint, men spidskål kan jeg vist se længe efter. Eller er det bare mig der ikke kan finde ud af hvad spidskål er. Men flotte synes jeg de nu er alligevel.


Utrolig så flot naturen er.


Jeg synes at man kun kan blive glad ved at se på de dejlige farver sådan nogle små græskar har.4 kommentarer:

 1. Kære Kirsten.Ja !!! nu er det tid til lidt efterårspynt.......................og de fine lyng og pyntegræskar har jeg også lige pyntet op med.
  Kan godt være du ikke fik nogle spidskål...................men de pynter fint.
  Nu gælder det bare om at nyde resten af september måned i haven.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette.
   Ja lyngen er lige nu så køn, både dem vi kan købe og de der står i naturen. Lad os håbe at de sidste dage her i september vil være dejlige. Det er helt mærkeligt at tænke sig om 10 dage er det oktober. Tiden går godt nok hurtig lige nu.
   Kh Kirsten

   Slet
 2. Det ser rigtig fint ud.
  Jeg mangler vist et "pynte op gen" for jeg er altså ikke særlig god til det...eller rettere, jeg har ikke rigtig nogen øvelse i det. Prøvede første gang til jul sidste år....I år har jeg dog meldt mig til blomsterkurser, så håber jeg kan få noget inspiration der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Esther. Det kan du godt det kan jeg da se når du planter noget i din have, Du planter blomster i forskellige farver og det er du rigtig god til. Du kan se de forskellige nuancer. Så du udlever bare dit "pynte" gen ud på en anden måde.
   Blomsterkurser det lyder spændende. Jeg kunne godt tænke mig at lære at binde en krans.
   Håber at vi andre kan få del i det du lærer.
   Kh.
   Kirsten

   Slet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten