tirsdag den 6. oktober 2015

Behov for tilbageblik

I de her dage hvor efteråret virkelig viser sit sande ansigt - tyk tåge, regn og blæst - er det godt at jeg kan vende blikket tilbage på sommeren 2015. Ikke fordi vi kan sammenligne de sidste to somre med hinanden - slet ikke - men jeg synes at ved denne sommer, som er ovre, har der været perioder hvor vejret har været godt - solen har skinnet og det har været varmt. Der har da også været været dage, hvor jeg kunne være tvivl om det virkelig var juli og august måned. Men heldigvis har jeg den tendens at glemme de gange hvor jeg har bandet og svovlet over de gange hvor vejret har været rædderligt.

Så er det jo skønt at sidde her i hjørnet af sin sofa, frisklavet kaffe er hældt på koppen, Jack ligger ved siden af mig og snorker højt, at kunne se på de billeder jeg har taget i haven sommeren over. Og lige idag hvor regnen slår hårdt ned på vinduerne, fordi blæsten er kraftigt, kan behovet for at se blomster, det dejlige sollys, hvor man kan fornemme varmen der var, være stort.
Mange af billederne er vist før, men der kan også være nogen der er taget frem af arkivet.
Det er dejligt med et tilbageblik når der opstår et behov for det. Godt jeg har muligheden.
Jack og jeg ønsker jer fortsat en god aften. Her håber vi, at de næste dage vil arte sig lidt bedre, man har jo lov til at håbe.Kh. Jack og Kirsten6 kommentarer:

 1. Åh hvor ville jeg ønske det var denne tid vi gik i møde lige nu. Rusk og regn er slet ikke mig...... Rigtig fantastisk dag til dig og Jack.
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte.
   Jeg kan godt lide efterår men det her vejr vi har haft den sidste uges tid er trist, og det ser heller ikke så godt ud de næste dage. Vejret melder regn og blæst, men tirsdag skulle der være sol på vejrudsigten så der er håb forude.
   Kh.
   fra to som heller ikke holder af det her vejr.

   Slet
 2. Hej Kirsten
  Ja men det er da dejligt positivt at sætte sig til at se billeder fra sommeren, også selvom den ikke altid var, som vi kunne ønske den, så kan vi jo se, at planterne kunne lide den megen regn.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.
   Behovet var der rigtig meget den dag da det var et uhyggeligt vejr og det har ikke ændret sig særligt de sidste par dage. I dag har det simpelthen ikke bestilt andet end at regne. Et rigtig uf dag. Og jeg kan kun skrive at mine blomstrer der bare så rimelige ud i lørdags ligner små druknet og knækkede pinde, som er triste at kigge på. Heldigvis har jeg lidt i driverhuset som er dejligt at kigge på, så lidt trøst er der.
   Håber at det ser lidt bedre ud oppe ved dig, så kan jeg nyde dine billeder
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 3. Hej Kirsten.Ja !!! det er da ikke det værste at sidde i en god stol og med en kop kaffe og se på dejlige billeder fra sommeren.Vejret har jo ikke været noget at skrive hjem om den sidste uges tid.................men de har da lovet tørvejr i weekenden.
  Er ved at planlægge hvor mine nye løg skal ligge.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette
   jeg kan kun give dig ret. Burde heller ikke bruge så mange ord på det her vejr. Hernede i det sønderjyske er vejrmeldingen ikke pt på tørvejr, jo omkring tirsdag skulle der være en sol og skyer, og ingen regn, så det er godt. Jeg håber at du har tørvejr når du skal til at ligge alle dine nye løg.
   Jeg har planer om at skal i haven på tirsdag for rydde op efter den blæst vi havde i tirsdags, og blade skal jeg sikkert også have revet sammen, for der drysser mange ned lige nu.
   kh.
   kirsten

   Slet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten