søndag den 27. december 2015

tys - Jack, vi skal være stille.....

I dag har jack og jeg siddet i stuen og kigget ud af vinduet - ikke fordi vi kedet os, men fordi Mejsen havde travlt med at spise af foderkopperne.
Og når vi nu er så heldige så skal vi også være helt stille - nærmest tys og usynlige. Mejsen er en meget hurtig lille fugle der hurtig er videre.

Så Jack og jeg sad et stykke tid - ja jeg turde næsten ikke at trække vejret. Men det er herligt at se på den lille fyr når den sådan hopper fra grenene og over til kopperne.

 Godt gemt sidder den lige midt i billedet.
klar


parat

start


Det kan være svært at vælge hvilken kop man skal vælge.  Men nu smages der i denne kop.Eller skal jeg vælge en af de blå kopper?

Men godt at der er rig mulighed for at vælge hvad man vil.


Nu gider Jack heller ikke at være tys længere, så der er ikke flere billeder for denne gang.
Vi håber at I har en fortsat god 3. juledag.

Kh.
Jack og Kirsten

8 kommentarer:

 1. Godaften Kirsten.Ja !!! det må være svært at få Jack til at tie stille når de små mejser mæsker sig i det dejlige fuglefoder.God ide med de kopper.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det var ikke den letteste opgave og meget svært for den lille ivrige hund. Men han stod ganske stille med forpoterne i vindueskarmen så det lykkes for ham. Men meget længere skulle vi heller ikke trække den.
   Ja kopperne har en god funktion, så jeg kan godt anbefale dem, og lidt sjove er de :-)
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 2. Godt Jack kunne være stille, så du kunne tage dejlige billeder til os. Hvor er det fint med fodder i kopperne og et dejligt syn, når der er gæster. I morgen er der sikkert mange flere, for da er det gået fra næb til næb at der er lækkert fodder i fine kopper i haven hos Jack og Kirsten.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette. Ja ganske rigtigt i dag har der været tre. To mejser og en skov spurv. Mejserne ville ikke rigtig dele, men skovspurven er heldigvis ikke sådan at slå af pinden. Så efterhånden fandt de ud af det. Det fungerer rigtig fint med kopperne, så her bliver der ikke længere smidt kopper ud, selvom de er lidt i stykker.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 3. Kære Kirsten!
  Og det er så skattet et syn at kunne sidde og kigge på fuglene<3 det ser rigtig hyggeligt ud med kopperne.
  Skøn dag til dig og Jack!
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Anette. Det er ganske hyggeligt at sidde at kigge når de er igang, de små fugle i træerne og en enkelt solsort på jorden, som er igang med en af de små røde æbler vi har smidt til dem.
   Også skøn dag til dig Anette.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 4. Jeg håber, I begge trækker vejret igen! Det ser rigtig fint ud med kopperne - god ide! Vi har mange fugle, men fodrer kun, når det er hård vinter, fordi her er så meget at finde rundt om gården - men det er hyggeligt at holde øje med foderbordet, når de går i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja det gør vi :-)
   Vi har lige som jer masse af foder både til køer og fugle. Men jeg kan godt lide at fodre dem, da det er hyggeligt at se de kommer haven og spiser lidt os mig. Men jeg ved godt at det er ude ved bondemanden at de æder sig tykke til vinteren. Solsorten får også noget da der altid falder korn ned og vi kaster også æbler ud til solsorten. De løber så rundt på jorden og spiser der. Solsorten holder jeg meget af, da den tidligt i foråret begynder at synge så kønt.
   Kh.
   Kirsten

   Slet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten