tirsdag den 5. juli 2016

A rose garden

har der været arbejdet på et lille stykke tid. Hvis du vil læse og se billederne fra det startede, kan du finde indslaget her.
Der er blevet gravet, slæbt, gravet og handlet ind. For i en a rose garden skal der sekvfølgelig være roser, og det skal være mange. I den forbindelse var jeg på en lille indkøbstur med Linda hos Anton fra Jas. Dette indslag kan du finde her.

Og nu er den ene del af a rose garden klar til at blive fremvist. Hvorfor den ene del, spørger I jer sikkert. Jo det er fordi jeg fuldstændig blev fristet over evne ved Anton, uanset om man har lister med, som beskriver ens køb, ja så virker det ikke. I hvert fald ikke hos mig. Men det betyder at jeg har nogle roser, som der slet ikke er plads i den del af i a rose garden. Så jeg har fået lov til at udvide med en strimmel langs med kolonihaven.

Det viser jeg når jeg er færdig med at fjerne græs, grave, kultiverer, rive og plante roser.

Når man kommer ind i min have og går ned til kolonihavedelen, starter man egentlig sådan her.


Man kan godt sige at det er indgangen til kolonihaven.


For enden af fliserne står denne gamle affaldsspand fra 1985. Deri  har jeg plantet et lille ærtetræ, efeu og lige nu står der også petunia i spanden.


Og man kan godt begynde at ane, at bag denne affaldsspand er noget med roser. Man skal bare gå derned og bagom affaldsspanden, så vil man kunne se den færdige del af a rose garden. Så det synes jeg vi gør.


Så ser man dette her lille stykke, som ligger lige efter fliserne og stengangen, hvor man kan gå ud af a rose garden bedet eller dreje til høje og så går man ind i a rose garden.
Foruden stauder er der også plantet roser. Dette stykke er primært i farverne lyserød og rosarød. Der er en enkelt afvigelse, men det fortæller jeg når vi er ved denne.


Denne rose, har det desværre ingen rosenblomster, da disse er visnet, men da den er remonterende, kommer der nye. De fleste roser jeg har plantet er remonterende, så jeg håber at få en blomstring ind i efteråret.
Denne rose hedder Lavender Flover Circus. Den er som navnet siger lilla i dens blomst. Der har ikke nogen tydelig duft, men den er rigtig god som afskæring blomst. I øvrigt blomstrer dens roser længe, men som alle andre roser bryder den sig ikke som regn.


Denne søde lyserød er rosen Pepita Flover Circus. Den er som den foregående også god til afskæring så man kan have dem i vaserne. Den holder også længe og jeg synes at rosen er sød med dens vekslende lyserød nuancer. 


Ja, den er yndig, men vi bliver nød til at bevæge os videre til den næste rose. Der er mulighed at komme her hen igen, hvis man vil se nærmere på den kønne Pepita.

Her vi alle sammen. Fint. Denne her er rosen Hot Chokolate, som på nuværende tidspunkt ikke har nogen blomster, men den har fine knopper, som jeg håber snart vil begynde at vise mere af den flotte Hot Chokolate. Farven er helt unik, da den har rødbrune nuancer med fløjsagtige kronblade.


Kan I se knoppen, hvos nej så må vi lige rykke lidt tætter sammen, nu ikke med at skubbe, så nogen falder. 


Nu skulle alle kunne se knoppen, så tæt vi er kommet. Jeg kan lige så godt indrømme at Jack og jeg glæder mig til at se dens blomst, da efter billederne er rigtig flot.

Ved seiden af Hot Chokolate står den flotte Leonardo Da Vinci, som her utrolig flotte store tætfyldte blomster, som sidder i klaser. dens farve er mørkrosa og efterhånden bliver mere lysrosa.


I nogle bøger står der at den kan bruges som lav slyngrose, da den godt kan sætte lange skud, men denne her er fortsat ung, så det vil nok ikke ske indenfor den næste tid. Det grønne stativ der er sat om roserne er sat for at støtte, De er lavet af alm. grøn fårhegn.


Prøv at se - er den ikke flot med alle de flotte tætpakket kronblade.


I  a rose garden er der 5 træer, som står i kanten af bedet. Ved træerne er der ligeledes at roser,som jeg håber vi gror op i træet. I dette bed er der også et træ, hvor der er sat to roser. Det er Noble Anthony. Den er nu ikke der skyder helt vildt op i vejret, men den kan godt. Den er mørkrosa, og duften er behagelig. Den blomstrer meget længe - helt hen i november.


Ved siden af denne står en anden rose, med et utrolig flot navn, Chartreuse de Parme. Den er en flot rose, med en duft som bare er god.


Den har blomstret for et stykke tid, så den har stået lidt uden blomster, men der er knopper på planten. Vi må vist hellere sætte farten op da det eller kan komme til at tage lang tid. Men vi går over på den anden side af den brede gangsti, og der står et stort jernstativ, som vores lokale smed har lavet.

I denne er der sat den vidunderlige Willestrup eller Eden 88, som den vist rigtig hedder.


Men uanset hvad den hedder, så er den utrolig flot, med den farver. et er meningen at den med tiden skal udfylde dele af stativet.


I det samme stativ er sat en yndig rose, som hedder Æblerose. Dens sarte farvet lyserøde blomster er utrolig søde. Den har en fin duft og blomsterne ser helt florlette ud, når de ligger på bladene.


Er den ikke yndig. 


Endnu et træ, hvor der er plantet to roser, den ene er rosen som hedder Strawberry Hill. Den har en meget behagelig duft, og blomsterne er utrolig søde og har en fin nuanceret lyserød farve.
Den kan bruges om en lav slyngrose.Lige ved siden af Strawberry Hill står en anden rose, som jeg ved mange af jer har set før. Det er rosen Generous gardener, som efter beskrivelser virkelig kan siges at være en generøs rose. Den har sbagrosa farvet blomster, som har en skøn duft. Den håber jeg vil kunne kravle næsten helt op i toppen af træet.


Her ses rosen Generous gardener foran roserne æblerose og Willestrup rosen


Roserne her i bedet, er sat lidt efter deres farver, da der er flere farveforskelle på roserne end i det bed som vi så på først. Vi er fortsat i de lyse farver.
Den der ses nedunder her, er Odyssey.


Som jeg synes er sød, da den virker meget enkel og den hyben har en stærk rød farve, som nærmest ligner en knap. 


Synes ud ikke også at denne er sød, og farven er ganske betagende.
Lige ved siden ag er der plantet to ens roser som nok er lidt modsat i forhold til Odyssey. Roserne Comte de Chambord, har tætfyldte roser,  hvor farven er lys rose yderst og mørkere i midten. Duften er bare himmelsk. Den dufter som en rose skal, en fin ren rosenduft, hvor man har lyst til at stå med næsen og snuse hele tiden.


Som alle andre roser så bryder sig den sig ikke om vand, og det har den fået i nogle, så derfor ser rosen ikke let frisk ud. Men er duftende sød alligevel. 


I a rosegarden bedet, som vi kigger på nu, er der plantet godt 3 roser. Nogle af dem, er der plantet to af, men gennemgående er der plantet enkeltvis roser.
De næste roser der vises er de mere mærke lilla roser. Der er tre forskellige roser, som er noget mørkere end de andre roser i bedet.Denne her, sm desværre ikke har nogen udsprunget rose, er Midtnight Blue. den er lidt mere anderledes en Rhapsody in blue, som står lige ved siden af. Midtnight Blue. Midtnight Blue har mere fyldte roser end den anden førnævnte. Men den har en knop, som vi afventer spændt på hvordan den udvikler sig.


Nedenunder ses den flotte Rhapsody in Blue, som også er en meget mærk lilla farvet rose. Dens blomster er letfyldt, som i begyndelsen er purpurlilla men efterhånden bliver mere støvet lilla. Blomster holder ikke længe, men der er mange nye skud på, så det virker som om den er i blomst meget af tiden.Den tredje er rosen som hedder Indigo. den er ligeledes mærkere end de andre i bedet, men lysere end de to foregående. Bladene på de nye skud er næsten bronzefarvet. Blomsten er mellemstor og ret fyldt. Dens duft er meget intens. farven er purpurrødlilla og meget flot.


Imellem de tre mærke og de lyse står en lyse rose, som hedder Dainty Bess rose. Deen skulle ligne Odyssey på flere områder. Det er lidt svært at se rosens blomst på billederne, som de er sart lyserøde, cremehvis med brune støvdrager.
Men hvis man leder efter den på nettet kan man se at den ligner Odyssey en del i forhold til dens blomster.


De er plantet op af et træ, så den kan stå op af træet og måske være en lav slyngrose.Denne her rose, som er plantet lige i nærheden af Rhapsody in blue. Rosen, som er utrolig sød og ser meget frodig ud med alle dens klaser af roser og knopper, hedder White Grootendorst. Småd halvflydte roser, men ingen duft. Efter sigende skulle den være synd og blomstrer helt hen efteråret.


Ligner den ikke lidt Nelliker? 

I a rose garden skal der selvfølgelig også være en rosenbue, og det har vi lavet af nogle gamle stykker rionet, som er blevet foldet som en bue.
Og jeg har slet ikke væreti tvivl om hvad der skulle gor ved denne, nemlig Penny Lane, som mange af jer kender.
Den flotte rose, som dufter herligt.


Og siden af Penny lane er en anden klatrerose plantet nemlige rosen som hedder Leverkussen, som en rose der er hvid i dens yderkant og i midten sart gul. Duften er let og enkel.


Jeg kan godt lide den fine overgang imellem det hvide og let gule.


Billedet er ikke det bedste, men jeg synes at rosen er fin.
Jeg tror at det kommer til at blive rigtig godt at de to har rosenbuen sammen, da jeg synes de farvemæssigt klæder hinanden.

Nåh vi begynder at nærmes os afslutning på rundturen i a rose garden. Og inden jeg viser de sidste roser, vil jeg da gerne minde om den lille konkurrence, som jeg skrev om for et stykke tid siden. Det er ikke en svær konkurrence, men det drejer sig om et navn for området kolonihaven, driverhuset og a rosegarden. Lige som hvis det lå et helt andet sted end i Kirstens Have. Så ville det sikkert oså have et navn. 
Hvis du har lyst til at være med så skal du i dette indslag skrive en kommentar med et navn. Det navn, som vi synes bedst om vinder et gavekort til JAS. Gavekortet er på 120 kr. 

Nåh de sidste roser skal vi lige have inden vi siger tak for i dag.


Morten KOrch er også kommet til og den er begyndt at vise farven i dens knopper, så det går nok ikke lang tid før den blomstrer rigtig
Når man har Morten Korch har man også Karen Blixen, synes jeg - To storblomstende roser, som bare er flotte, hver for sig, og sammen.
.


Så er vi ved at være slut med at tale og dufte til alle de flotte roser. Jeg kan se at der er nogen der også har snuset til de orange Lilje, så de skal måske lige fjerne det blomsterstøv de har under næsen.
De sidste billeder er hvor bedet ser. Jack og jeg håber at I har nydt turen i denne uge.


Et lig igennem rosenbuen og ind i bedet  til bænken. som er bedet siddeplads. Denne bænk er også en kyssebænk, ideen har jeg fået af Frede, som også har en blog, hvor hun viser hvordan de laver en kyssebænk. Den er til rådighed for alle som kommer i haven. Man kan også bare bruge den til hvad en bænk egentlig er til, nemlig at sidde på


Rosenbuen med roserne leverkusen og den søde Penny Lane.


et kig igennem bedet.


Gavlenden af driverhuset med bænk, roser og gangsti.
Den anden indgang/udgang til a Rose garden, med Æblerose og Willestrup.


Med billedet af det lille stakit, med potteroser hængende derpå og de fine lyserøde Jacques Cartiier roser vil Jack og jeg ønske jer en god dag. jeg håber at I fik et billed af koloniehavens a rose garden.
Og vi håber at I vil være med i den lille konkurrence. Den udløber den 12. juli og den som kommer med det bedste navn vinder et gavekort til JAS på 120 kr.
Knus
Jack og Kirsten33 kommentarer:

 1. tak for kikket og held og lykke med din rosenhave...

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten.
  Hold nu op du har haft travlt og hvor ser det altså godt ud. Jeg kan levende forestille mig hvor smukt det bliver når alle roserne får rigtigt fat.
  Jeg syntes altså du var rigtig god til at holde dig til din liste og IKKE impulskøbte, men overvejede meget nøje hvergang du fandt en rose. Og flere gange fik jeg at vide jeg ikke måtte lokke :o)))) griner.
  Det var en fornøjelse at være med dig og kunne rådgive dig i nogen af dine indkøb. Jeg glæder mig allerede til den næste tur vi skal på til JAS.
  Knus og Kærlig Hilsen fra Alma Og Mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Tak og i lige måde. Det var en stor fornøjelse at have dig med. Det var rigtig hyggeligt og du er god til at vise alverdens flotte roser
   Jeg nyder dem hver dag og nu hvor der er nogen af knopperne der rører på sig kan jeg tage mig selv at reagerer som et barn - jublende glad
   Glæder mig til næste gang til turen går til JAS
   Knus
   Kirsten

   Slet
 3. Kære Kirsten.Tusind tak for et dejligt roseneventyr.........for det er det jo med alle dine nye og smukke roser.Dejligt at du have Linda med som guide.Det er hun bare god til.
  Din rosenhave bliver da helt fantastisk.Og er da helt vild med dine stengang.........den giver bare så meget til bedet.
  Kan da se at jeg har fem af dem du har købt.Men har jo ikke så meget plads som dig.
  Din kyssebænk ser bare så hyggelig ud.
  Og kan vist lige nå at tænke på et navn til din konkurrence når jeg vender hjem fra London på mandag.Er så småt ved at pakke til turen.
  Men nåede da lige en tur til staden forleden hvor jeg viser bede på over 300m i Kongens have.
  Vil da også lige sige at jeg beundre al din energi i haven..........der ser bare så dejligt ud.
  Rigtig dejlig dag til dig Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber at du er kommet godt afsted til London kære Jette
   Åh ja Linda er god at have med og det var rigtig hyggeligt.
   Om jeg har mere plads end du ved jeg ikke men det er dejligt med alle de forskellige roser
   Og jeg tror ganske sikkert at der kommer flere til
   Jeg er spændt på hvilke forslag til navn du kommer med
   Knus
   Kirsten

   Slet
 4. Hej Kirsten
  Tak for turen i din Rose garden og for navne på dine rosenkøb. Som du kan fortælle, jeg har læst til vejs ende og kigget billeder og især bemærket din måde at sætte hegn rundt om roserne, så de ikke ligger mod jorden. Det vil jeg lige vise Bent. The Generous Gardener skal nok komme i højden, bare vent at se.
  Jeg har vist overset din konkurrence, det må jeg da lige kigge nærmere på.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså Kirsten - jeg kan ikke finde det indlæg med konkurrencen, hvad hedder det?
   Knus

   Slet
  2. Hej igen
   Så fik jeg set indlægget igen igen, og det var jo her, vi skulle skrive forslaget. Hm hvad skal jeg nu finde på: Kirsten og Jacks Rosenparadis.

   Slet
  3. Kære Lisbeth
   Nogle af roserne har set hos dig og der hvor det var muligt og de passede ind er de også blevet købt
   Det er dejligt at se på dem hver især og det glæder mig at se når knipperne begynder at åbne sig
   Jeg har noteret dit forslag til området
   Knus
   Kirsten

   Slet
 5. Kæreste Kirsten:)
  Tusind tusind tak for et helt fantastisk indlæg og tak for du nåede at vise din smukke have frem inden jeg drager afsted.
  Sikke du har knoklet, slidt og slæbt. Er da fuldstændig betaget. Men du har ved gud også opnået en meget speciel og fantastisk effekt i din have.
  Det er så smukt og det er jo en hel drømme verden. Lige sådan et sted jeg ville ønske at komme.
  Derfor er mit bud på et navn til din nye have: Tårnerose Haven.
  Et sted hvor man kan "sove"/ drømme i 100 år, opleve alt det fantastiske i verden. De smukkeste roser om end de har tårne. Duften må blive ganske speciel og helt igennem fantastisk. Din have er et eventyr!

  Rigtig fantastisk dag til dig og Jack. Jeg syntes i nu skal sætte jer på bænken og nyde en kold drik. Klappe jer selv på skulderen og udbryde "vi kom, vi så og vi sejrede" For det har i gjort!

  Masser af knus
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte.
   Godt du nåede at se bedet inden du drog afsted.
   Er glad for at du kan lide bedet og alle de forskellige roser. Ja det er min lille drømmeverden hvor jeg let kan svæve væk og tænke.
   Jeg har noget dit forslag for området der nede.
   Ja vi har brugt bænken i de her dage. Bare for at puste ud og få en kop kaffe.
   Jeg håber at du har det godt på landslejren.
   Knus
   Kirsten

   Slet
 6. Hold da helt op søde Kirsten, hvor er det bare blevet helt utroligt flot. Den have er jo helt eventyrlig og smuk, og den skønne kysse bænk er et rigtig godt indslag. Det er simpelt hen så godt et indlæg du har fået lavet her, samtidig med du har haft så travlt med a rose garden. Jack og dig fortjener virkelig en hygge pause nu, hvor I bare kan gå og nyde den fine fine have.
  Tusinde tak for en dejlig læsning og mega skønne billeder.
  Rigtig god dag til jer <3

  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lone.
   Jeg er glad for at du har nydt læsningen og billedene af det nye bed. det er utrolig hyggeligt at gå dernede i den af haven. De andre steder i haven er mere formel, hvis jeg kan sige det sådan, men men dernede i kolonien, driverhuset og nu a rose garden, er det mere hygge og virker næsten som min legeplads. Der hvor det hele kan få frit løb og det ikke gør så meget at det ikke er helt ok og lige :-)
   Så vi nyder nu, planter dog fortsat roser, da ikke alle kunne være i bedet, men det skal jeg nok vise en dag :-)
   Knus
   Kirsten

   Slet
 7. Det tegner til at blive en dejlig rosen have, et rent overflødighedshorn.
  Roser siger mig ellers ikke ås meget. Jo, blomsterne er jo skønne, men har lidt svært ved at de tit bliver sådan nogle ranglede gespenster! Klatreroser er måske undtagelsen, dem vil jeg gerne have nogle flere af. Og så Rhapsody in Blue! Den er jeg ret så forelsket i og styrer lige hen til den hver eneste gang jeg støder på den. Men lige nu er der ikke plads i haven til den slags...
  Hilsen Henrik Havehjerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Henrik.
   Ja de kan godt være nogle gespenster og lidt genstridige med deres torne der kan stikke og nærmest hægte sig fast i tøj og hud, men jeg synes de er utrolig flotte. Og klatreroserne særdeles. Så der er plantet en del, både af de høje og lidt lavere.
   De andre buskroserne og gespensterne håber jeg at jeg kan styrer lidt både ved saks, men også de små grønne "burer" jeg har sat omkring dem, håber jeg vil hjælpe mig med at holde dem lidt på plads :-)
   Åh ja Rhapsody in blue er flot. Jeg er meget spændt på den anden Midtnight blue, hvor dan ser ud rigtig, for denne skulle også være flot.
   Kh
   Kirsten

   Slet
 8. Tak for en dejlig tur gennem din nye rosenhave, hvor ser det hyggeligt ud. Om ganske få år bliver det et overflødighedshorn af roser. Jeg er nu også ret vild med din affaldsspand som fokuspunkt, virkelig flot! Det eneste sted jeg måtte løfte øjenbrynet undrende og smile en smule, var da der kom et LIG gennem rosenbuen.... og så lige ved siden af en kyssebænk!! ;o) ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja de LIg støder man jævnligt på her i haven. Det er Jack der er den store killer. Heldigvis er det hans legetøj, som han hver dag slår ihjel. Så der ligger 2 grønne dino og en rød gris rundt omrking i haven.
   Jeg er glad for at du nød rundturen, og du synes det ser hyggeligt. Ja jeg glæder mig til at kunne gå rundt der uden at skulle ned på alle fire for at snuse til roserne.
   Men bare at se alle de flotte roser bliver man glad af
   Kh
   Kirsten

   Slet
 9. Tak for turen gennem a rose garden - sikke MANGE flotte roser du viser, du og Jack må svæve rundt i alle de skønne dufte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi.
   Åh ja det er dejligt at se og dufte til de kønne roser.
   Så når der kommer noget mere sol kan jeg forestille mig at der sker en del.
   Kh
   Kirsten

   Slet
 10. Hold da op en masse dejlige roser. Det bliver helt fantastisk når de først er vokset til. Glæder mig til at følge bedet.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Heike
   Tak. Ja det bliver spændende at se dem vokse, blomstrer og fylde luften med herlige dufte
   Kh
   Kirsten

   Slet
 11. Hej Kirsten!
  Hvor er det spændende at følge din rosenhave, og med alle de smukke roser, har set med i sidste indlæg også, sikke en tur i to havde:-))) Det bliver jo et sandt lille paradis. Jeg faldt lige for en ny rose, æblerosen, hvor er den køn, og når jeg søger på den kan den trives fint i vores jord.
  Sidder og tænker på et godt navn, og der er masser af gode:-) det er som at dykke ned i et skatkammer, finde en musling og opdage den smukkeste perle-så mit bud må være perlen
  Ha en skøn dag
  Kram Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette.
   Tak og jeg er glad for at du synes det har været spændende at følge bedet indtil nu. Der vil sikkert komme mere fra bedet, når den ene eller anden rose blomstrer og de begynder at fylde mere både i bredde og i højden.
   Ja den er rigtig sød, den rose og jeg håber at den vil trives der med Willestrup.
   Jeg har forlænget bedet lidt efterfølgende og der har jeg plantet et par roser, som jeg næsten tænker vil falde i din smag
   Jeg har noteret dit foreslag til navn - Perlen.
   Knus og et kram til dig
   Kirsten

   Slet
 12. Hej Kirsten, sikke et fantastisk indlæg om din Rose Garden - du har vel nok fået fingre i mange skønne roser og det bliver da en drøm at gå rundt i dit ROSENRI.
  Det er faktisk også mit bud på navnet: Rosenri.
  Ha' en dejlig dag.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla.
   Tak - det var ikke svært at få fat i alle de herlige roser. For JAS er godt nok leringsdygtig i mange flotte roser. Det var meget svært at vælge selv med en liste. Så Jack, min kære mand og jeg går ofte rundt på stien imellem roserne og se på de forskellige roser. Det er tydeligt at hører at vi har forskellige oplevelser af roser. Jeg synes de alle er rigtig flotte, hvor min mand synes at de store fyldige roser er utrolig flotte og er rigtige roser
   Jeg har noteret dit bud på et navn til området dernede som værende - Rosenri
   Knus
   Kirsten

   Slet
 13. Mange tak for rundvisningen blandt alle dine roser. Du har godt nok mange. Imponerende mange.

  Hav en dejlig fredag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Esther.
   Det var så lidt og jeg er glad for at du nød den. ja der er kommet mange roser til haven den sidste tid, men et besøg ved JAS gør utrolig meget, for han har så mange så det er helt et vidunder at der ikke kom flere med.
   Kh
   Kirsten

   Slet
 14. Kirsten...nu har jeg et navn, :o) ROSENLYST det syntes jeg smager godt i munden og dækker over din passison for roser. Jeg har også tænk på NY-ROSENLYST :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda.
   Det var godt at du fandt på et forslag til et navn. Jeg var begyndt at tænke at du ikke lige havde noget forslag.
   Så jeg har noteret at du foreslår Rosenlyst.
   Knus
   Kirsten

   Slet
 15. Kære Kirsten.Kan vist lige nå at deltage i dag,da jeg lige er kommet hjem fra London.
  Mit forslag er Kirstens Rosensti.Det synes jeg dækker godt til alle dine smukke roser.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kære Jette.
   Du nåede. Jeg håber at du har haft en god tur til London.
   Det er fint du kommer med et forslag om et navn. Det er glad for.
   Så jeg har noteret at du forslår Kirstens Rosensti.
   Knus
   Kirsten

   Slet
 16. Kære alle sammen.
  Tak for jeres kommentar og foreslag til et navn. Jeg har noteret jeres forslag og vil gå dem igennem. Så vil jeg spørge min kære mand af hvilket navn han synes bedst om. Når det er gjort, vil jeg lave et indslag om det tillægsbed, som jeg fik lov til at lave, da jeg havde roser til overs. Så indtil da, må I have tålmodighed.
  Knus
  Kirsten

  SvarSlet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten