torsdag den 30. juni 2016

Rosendåb

tja ikke i bogstavelig forstand. Nej slet ikke. Men jeg var i går på midt første besøg ved Anton eller nærmere sagt JAS på Fyn. Du kan finde hans side her.
Jeg havde en aftale med Linda fra Casa Rosen - en kolonihaveblog. Hendes blog kan du finde her. Hun havde været der før, så jeg spurgte hende ad om hun ville med, og heldigvis ville hun det.

Jeg ville gerne se roserne ved Anton, for jeg havde hørt og læst så meget om stedet. Og så var det jo oplagt at besøge ham, når jeg skulle have roser til stykket a Rose garden.

Så i går skulle vi mødes ved Anton. Jeg var lidt nervøs inden jeg kørte hjemmefra. For jeg var bange for at jeg overhovedet ikke kunne stoppe med at købe.
Så forinden havde jeg planlagt hvilke roser jeg gerne ville have. Alle var skrevet ned. Så kunne det jo ikke gå galt. Nu ved jeg godt at der nogen der sidder og tænker, ja , ja , vi kender Kirsten når hun tager på planteskole, så går det galt.
Men nu må vi se.

Men først vil jeg vise billeder fra det utrolige dejlige sted hvor der står så mange roser, så man tænker at man er kommet i himmeriget.
Jeg skriver ikke hvilke roser der er taget billeder af, for det kunne jeg slet ikke tænke på da jeg stod der og kiggede ud over alle de flotte blomster.


Det er Anton, som har stedet, der står baggrunden. Jeg tænker at han nok er ved at sedler på, så vi har chance for at finde ud af hvad er hvad. Om det er en Hot Chokolate, en cafe, en Indigo. Godt med de sedler eller har jeg i hvert ikke en levende chance for at finde ud af de forskellige.
En masse flotte roser.


I en masse forskellige farver.


Store lysrøde fyldte roser, som er lidt medtaget af regnen, røde roser ved siden lyse roser.
 


Meget mørke og lilla roser
 


Mindre roser opkaldt efter en berømt komponist - Mozart - den kan jeg huske, for den synes jeg er så sød, så den røg med i trillebøren. Men jeg havde forinden skrevet den op :-)


Roser i knop og roser der udsprunget 


En enkelt stilk med et par roser, en rosenknop og en som ikke kunne tåle regnen. Roser der er meget fyldt kan nemlig ikke lide regnen, de bliver for tunge og kan endda rådne op.

Tiden rendte alt for hurtig, for jeg kunne godt have blevet der lidt endnu, men vi havde talt om roser, set på roser, peget roser ud, og Anton. Ja han fik styr på vores rosen ønsker, selvom jeg nok allerede der havde mistet overblikket.

Og så kom tidspunktet jeg var meget bekymret for - nemlig at pakke bilen.


Og hvilke roser var Lindas roser. Og de bestillinger fra Lisbeth - jo de er der, godt. Tina´s bestilling - jo der, og Sussi. Ja hendes står der.


Og så blev de pakket i store poser for at holde dem adskilt.


Og ja så blev der min tur. Det der var tilbage måtte jo være mit. Så bilen blev pakket med roser der duftede herligt. Men det var lidt svært at få plads til det, men de kom ind alle sammen.


Sådan ser det alstå ud når jeg er ude at købe roser, og så står der endda nogle imellem sæderne og i papirsposer.Flotte roser.


Flere flotte roser. Hvor mange jeg reelt fik købt, tja det ved jeg ikke nøjagtig, men jeg har en ide om hvor mange. men pyt det er jo ikke så interessant. Og pyt med at vi senere hen måtte tilbage til Anton fordi vi havde glemt nogle roser. Det er en helt anden historie, som jeg er sikker på ikke bliver lavet et indslag om. Vel Linda :-) 

Men jeg havde en rigtig god dag, og det var dejligt at komme afsted, så pyt med at jeg er træt i dag og imorgen. Men når man har fået gode oplevelser, kan dette være med til at man har det godt. 
Tak for rigtig god eftermiddag og aften kære Linda.

Kh. Kirsten.

Jack blev hjemme og fik sig en god lang lur. Så han kunne være frisk til at vi idag startede med at plante roser. :-)
Jeg har ikke nået at svare alle på det forrige indslag, men det vil jeg gøre i morgen formoddag15 kommentarer:

 1. Wwwwwwwwwwwwwooooooooooooooooooooo med wooooooooooooooooo på!
  Sikke da en fantastisk bil fuld roser du har fået dig Kirsten.
  Uha hvor ser det fantastisk ud. Jeg er da helt missundelig..... på den gode måde.
  Hvor var det skønt at Linda og dig kunne gøre sådan en hygge tur ned til Jas.
  Tror med bestemthed ikke jeg turde ;)))))))))) Komme hjem der fra igen!

  Rigtig dejlig weekend til dig og god arbejdslyst med roserne
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte
   Det var også herligt at køre hjem med den herlig duft af roser
   Nej man kan hurtig blive fristet så man skal også huske bilens og pengepungens størrelse
   Var også spændt på hvad min kære mand sagde men sagde at det var mange fine roser jeg havde fundet☺️🌹☺️🌹☺️
   Knus
   Kirsten

   Slet
 2. Hej Kirsten, selv tak for en rigtig hyggelig tur den vil vi kunne hygge os over længe :o) Og husk, hvad der sker på Fyn, det bliver på Fyn :o)
  Jeg glæder mig meget til at se hvil pladser dine roser har fået.
  Stort Knus fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kære Linda det var en rigtig hyggelig tur og jeg en masse med hjem både roser men og gode oplevelser og dejlige timer sammen med dig. Det var godt og gav plus på energi kontoen
   Håber at vi kan gøre det igen
   Knus
   Kirsten

   Slet
 3. Hej Kirsten
  Jeg sidder med et smil om munden, det gik nøjagtigt, som jeg regnede med. Herligt at komme til Anton, det hjælper ikke spor at have skrevet op, hvad man vil have, der flyver altid mere ind i bilen. Det med at huske hvad man har købt, ja men det kender jeg også.
  God fornøjelse med at plante, jeg glæder mig til at høre, hvad du har købt, når du finder ud af det.
  Knus

  SvarSlet
 4. Haha....jeg tror sørme du er værre end mig...jeg bliver jo "heldigvis" begrænset ret meget i plantekøb, da jeg VED jeg skal kæmpe for at finde en plads bagefter.
  Dine køb ser spændende ud. Glæder mig til at se dem udplantet :)

  SvarSlet
 5. Nøøøøøj så mange fine roser. De er jo så skønne, og jeg kan godt forstå din bil blev fyldt. Jeg skulle nok have to biler med, for jeg kan heller ikke begrænse mig.... Men det kan min pengepung hahaha....
  Det blir så dejligt at se dem alle, når de er sat i haven.
  Rigtig dejlig weekend til dig og Jack ❤️

  Knus Lone

  SvarSlet
 6. dejlig uddybende beretning - havde jo set og læst lidt i rosengruppen...
  det må have været en fantastisk dag...

  SvarSlet
 7. hej igen Kirsten - jeg vil gerne følge din blog, men vil du ikke nok fikse din opsætning, så jeg kan få en meddelelse i min indbakke, hver gang du laver nyt indlæg - det er den eneste måde jeg kan følge med på.
  hilsen Lilian

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lilian
   Jeg er glad at du følge min blog men jeg bliver lige nød til at finde ud af hvordan jeg lige gør så du for besked.
   Da du er på Facebook kan du gå ind på min side som hedder Kirstens have og trykke synes om. De indslag jeg laver på bloggen laver jeg også et opslag på Facebook siden så de der vil kan klikke på et billed og kommer dermed ind på bloggen, hvis indslaget relaterer sig til bloggen. På Facebook kan man gøre sådan at manfår først besked når der lægges noget nyt op. Prøv det imens jeg finder ud af det andet
   Kh
   Kirsten

   Slet
 8. Hold da op hvor er der mange roser... jeg glæder mig sådan til at få mine..... nu var det vel ikke roserne til mit Kaffe-bed i glemte :-) :-) :-)

  SvarSlet
 9. Wauw, Kirsten - der blev da godt nok købt ind, hvor ser det skønt ud altsammen :) tak for en dejlig fortælling - det er altid hyggeligt at haveshoppe med Linda... Knus

  SvarSlet
 10. Kære Kirsten Hvor er det en vidunderlig beretning. Glæder mig til at se hvilke rose du har valgt, er sikke pænt din rosegarden bliver helt og aldeles fantastisk . Linda er skøn at være på tur med, en dejlig pige. Hun er så gavmild er så taknemmelig over så hjælpsom hun altid hat været overfor mig. Nu har hun igen sørget for roser til mig fra JAS. Det kunne have været hyggeligt om vi havde mødtes imorgen på Samsø. Men jeg må komme til Sønderjylland en dag. Det er alt for lang tid siden. God weekend til dig og dine. Knus Tina

  SvarSlet
 11. Hej Kirsten.Det lyder da til at dig og Linda fik købt godt ind af alle de skønne roser fra Jas.ER meget spændt på at se hvad du har købt ind.
  Man lader sig jo let friste når man først ser alle de smukke roser.
  Rigtig god søndag til dig Knus Jette

  SvarSlet
 12. Kære Kirsten.
  Sikke en tur i har haft, hvor er jeg da bare misundelig. Glæder mig så meget til at se billeder når roserne er kommet på plads i din have. Er sikker på at det bliver himmelsk.
  Og sikke en duft du må have haft på vej hjem i bilen. Ham Anton er vist en rigtig drømmetyder.
  Hilsen Heike

  SvarSlet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten