lørdag den 13. februar 2016

en floraman´s små nydelser eller ...

synder. Tja... det må hver især selv bestemme.
Når en floraman tager på tur nærmere sagt shoppingtur til et større plantecenter, kan det gå begge veje. Enten kommer der intet i vognen (hvilket nok ikke er sandsynligt) eller tager det overhånd (hvilket er nok mere sandsynligt).

Og ja det gik nok lidt galt efter nogens mening, men jeg synes nu at jeg virkelig tog mig selv i nakken og virkelig modstod alle de mange fristelser, som stod i sorte spande og sorte potter.

Og når noget som er godt - f.eks en virkelig god kage eller chokolade skal man tage bitte små mundfulde eller bider for at få den største nydelse. Så det gør jeg nu.
I får det hele i små bider - ikke noget med at hugge det hele i sig af en gang.

Jeg kunne ikke helt modstå de store sorte spande med buketter. Og det blev heller ikke bedre af at der stod masse af tulipaner i forskellige farver, så der røg lige en buket friske enkle hvide tulipaner i kurven, og lige et bundt brudeslør og lige nogle andre hvide blomster, som jeg bare lige nu ikke kan huske hvad hedder.
Og en frisk buket i mit næsten færdig malet stue er jo ikke af vejen. Vel?!

Så nu må der nydes :-) Så nu står den smukke buket på mit lille fine skrivebord i stuen. Den del af stuen er færdigmalet, Ja jeg mangler reelt to vægge, som jeg maler færdig i morgen, for nu vil jeg holde fri resten af denne lørdag aften. 
I morgen vil jeg vise endnu en fristelse som kom i vognen i dag. Og stikordet er glas, meget fint tyndt glas. 

Kh.
Jack og Kirsten
15 kommentarer:

 1. Smukke blomster du blev fristet af Kirsten, og igen har du taget fine billeder. Er der mon en Ridderspore imellem?
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. tak kære Lisbeth, ja jeg blev fristet som du kan se, kunne overhovedet ikke modstå. Og de sorte spande var endda lige stillet ved hoveddøren hvor man går ind ;-)
   Nej det er ikke ridderspore, den ligner sølvfisk - bare lidt, og jeg har det på tungen fordi jeg ved den vokser i mange haver som en staude. Tror endda jeg har den selv
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 2. Hvor er det smukke billeder af smukke blomster, godt du lod dig friste;-)
  Rigtig god fornøjelse med maling af resten af stuen, bliver nysgerrig efter om maler du i farver?
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Anette.
   Jeg maler bare i hvid en knækket hvid hed det i gamle dage, i dag hedder den noget andet.
   Jeg har tidligere malet med farver, men vil hellere bryde det hvide med billeder, genstande og andet godt.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 3. Dejlige fristelser du har købt...er spændt på hvad der mere smuttede i kurven. Jeg plejer at sige at jeg er plantoman men mon ikke det er meget tæt på at være det samme vi fejler ;o))Det kan selvfølgelig give lommesmerter men ellers er det nu ikke den værste sygdom jeg kender.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg tænker at jeg også hurtig kunne blive plantoman for den sags skyld, når jeg kommer til det rigtig forår :-) bliver jeg nok blive en plantoman, så jeg skal vist holde mig til grundstykket ellers kan det udvikle sig til meget.
   Kh.
   Kirsten
   Nej det er heldigvis en af de behagelige, måske lidt lommesmerter kan det forårsage, men vi holder da krisen fra døren og sætter kan i privatøkonomien :-)

   Slet
 4. Ja jeg er mega glad for at jeg ikke var med på din tur. Eller min bankdame var........ Jeg ville på ingen måde kunne modstå de fristelser du viser frem. Hvidt i hvidt og jeg er solgt. Åh brudeslør. Elsker den blomst. Har forsøgt x 1000 at få den til at vokse i haven..... uden gevinst. De kan bruges til så meget, må da lykkedes på et tidspunkt :)
  Rigtig dejlig dag

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. synes nu kære Charlotte at det kunne vær rigtig hyggeligt. Der var meget som var hvidt i hvidt ellers kunne det hurtig blive det med dine evner. Og der var 50 % på meget :-)
   Så må du nok hellere se bort fra det opslag der hedder tyndt glas...
   Kh.
   kirsten

   Slet
 5. Altså hvor er det en smuk buket :o) I øjeblikket skal jeg også holde mig lang fra sorte spande og potter for ellers så går jeg da i selvsving.
  Det er altså lækker med en buket når man har malet.
  Jeg glæder mig til at se hvad du mere købte :o)
  Kram fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja det er så dejligt med frisk malede vægge, der er rent, sorteret, ryddet helt op og så en velduftende buket midt i det hele, det bliver man kun glad i hovedet af.
   Kære Linda næste køb - opslag er lagt på så der er rig mulighed, og det bliver ikke det eneste der kommer over uge 7 :-)
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 6. Hej KirHold da helt op med dejlige billeder du viser af din smukke buket.Elsker også at købe friske blomster.
  Men som dig har jeg jo også brugt de sidste 14 dage på at male min stue.Men mangler nu kun at sætte billeder og pynteting på plads.
  Rigtig dejlig søndag til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg er også ved at være færdig, så derfor kunne jeg ikke modstå, du må når du er færdig med det sidste ud at købe en helt ny frisk buket til din fine stue
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 7. Venter spændt på fortsættelsen, for det er da en rigtig lækker buket!

  SvarSlet
  Svar
  1. tak kære frede. Næste kapitel på historien er lagt ud i den store verden, så jeg håber at du kan lide hvad du ser :-)
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 8. Hihi...ELSKER det faktum at jeg ikke er den eneste, der kan gå amok sådan et sted :)

  Meget fin buket du fik dig. Vil skynde mig at læse fortsættelsen nu.

  SvarSlet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten