mandag den 1. februar 2016

at give en gave - en givvæk leg

skaber glæde, både for den der får gaven, men sandelig også for den som giver gaven.
Jeg var så heldig at jeg fik en gave. En rigtig fin gave som blev givet af Anette. Reelt fik jeg ikke gaven som en gave i den forstand, men jeg vandt lodtrækningen.
Men for mig var det at modtage en så fin gave, at jeg blev så glad.

Hvis du vil se min fine gave kan du lige klikke ind på det her. Men det gav også lysten til at bidrage med lidt glæde, for det håber jeg at det gør.

Jeg vil nemlig gerne give denne her bort:


Der er sikkert nogen af jer der har spottet at jeg engang imellem syer lidt, ikke tøj og sådan noget, for det kan jeg slet ikke finde ud af, men tæpper, muleposer, lidt puder og så små tasker til tasken. Altså en lille taske til nogen af de ting man absolut ikke vil have ligger og roder i ens taske.
Denne her lille sag har jeg syet af en fin trøje - af meget blød uld - som ved en fejl kom en tur i vaskemaskine, også kunne den ikke længere bruges af mig - ja eller af andre. Så istedet for smide den ud, blev den lige vasket en gang til, så der kunne syes en lille taske med inderfor og lynlås.

Så hvis du gerne vil prøve chancen og være med i lodtrækningen bliver du nød til at skrive en kommentar - ellers kan jeg jo ikke vide det. Og jeg vil da blive rigtig glad hvis du også sætter mig på din bloglisten.

Den 6. februar trækker jeg så lod imellem dem der skrevet en kommentar nedenunder.
Så jeg håber at jeg også kan skabe lidt glæde den 6 februar
Kh.
Kirsten

8 kommentarer:

 1. Godmorgen Kirsten.
  Jeg er helt ny på din blog, men den ser interessant ud, så jeg skal kok komme igen. Mht. tasken så ser den sød ud, men eftersom det er første gang jeg læser på din blog, så kan jeg vist ikke sige, at jeg har gjort mig fortjent til den.
  Vh Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nina. Velkommen til min blog. Jeg er glad for at du synes den er interessant - det gør mig glad. Pjat alle har en chance i det her, så jeg vil ikke gøre mig til dommer over hvem der fortjener den eller ikke. Alle er velkommen og jeg er bare glad for at du har skrevet et par ord. Så jeg håber at fremadrettet fortsat kan gøre dig interesseret i min blog.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
  2. Jeg har store problemer med at tilmelde mig som læser på siden - jeg ser om ikke jeg kan få dig ind i min blogroll alligevel ...

   Slet
 2. Hej Kirsten
  Hvor er du altså altid så kreativ. Det er en smuk gestus at lave en givaway :o) og der er sikker mange der gerne vil vinde din smukke taske. Jeg er en af dem eller rettere sagt det er Alma, hun har lige hvisket mig i øret at den vil være god til alle hendes løsdele vi har med når vi er på tur, så som hundeguffer, prutposer,hendes lille vandskål osv.Og så dufter den sikkert lidt dejlig af Jack Så vi vil da gerne deltage i din lodtrækning.
  Kærlige hilsner fra Alma og mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. PS. Jeg har lige lovet hende at hvis vi vinder skal jeg broderer hendes navn på :o)

   Slet
 3. Kære Kirsten, det er simpelthen så fin en blog, du har. Og skønne indlæg

  Knus, din kusine, Birgitte

  SvarSlet
 4. Hej Kirsten!
  Altså det er næsten for meget at være med, jeg har jo lige vundet, dobbelt, som du næsten selv siger, for det er dejligt at lave sådan en givevæk, tasken er rigtig fin, og i en lækker farve.....og jeg elsker tasker:-) men skulle jeg blive trukket så tag den næste, for det er altså dejligt at vinde, og det har jeg jo lige gjort.
  Klem fra Anette

  SvarSlet
 5. Den står så fin som en lille clutch, til min nye jakke som jeg lige har købt! 😍😉🍀 Meeen, nogen vil nok mene jeg kunne have en fordel, hvis jer var så heldig at vinde 😏😏
  Krydser fingre alligevel 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  SvarSlet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten