mandag den 29. februar 2016

165+1+1=167

ja det er vist lidt af en overskift for et opslag. og det er ikke fordi jeg er blevet skør, i hvert fald ikke mere end jeg er i forvejen.

Nej 165+1+1=167 er noget ganske bestemt, og reelt kunne jeg egentlig også skrive 4x167=668.
Alt det talskriveri er følgende:
165 stk. kvadrater a 14x14 cm
1 er mellemværk på ca. 140cm x 200cm
1 er bagside på 140cm x 200cm. som er et dynebetræk.

Desuden to puder af 50x50 cm og 60x55 cm.

De 165 kvadrater er 165 stykker stoffer som er skåret i den angivet størrelse.

Ja hvad skal jeg så bruge de 165 stykker til - ja - det er til driverhuset - nej selvfølgelig ikke til selve driverhuset, men til et tæppe og to puder, som skal være i driverhuset.
Jeg har ikke været ude at købe nye stoffer, men bruger stoffer som på et eller andet tidspunkt er blevet til en rest, noget stammer fra en skjorte eller 5, et gammelt pudebetræk og endda en gammel nederdel. Og et gammelt dynebetræk, som jeg mener at Sarah engang fik til jul eller fødselsdag.

Det har været et projekt som er kørt over flere dage, et par timer af gangen er der blevet arbejdet på det. Ikke fordi jeg ikke har haft tid, det har jeg haft masse af, men af den grund at jeg ikke har kunne holde til mere på grund af den s.... influenza, som heldigvis ser ud til at være på tilbagetog. Næsten to dage uden feber er dejligt, hvilket også kan ses på min diabetes, da den er ved at være normal igen. Dejligt - så skal energien bare komme tilbage igen.


Bagsiden af forstykket til tæppet

Tæppet er syet sammen, med mellemværk og bagside, og der blev syet to puder til, hvor jeg også har brugt bagsidestof og nogle af de 165 kvadrater.


en pude og et tæppe.


To puder.


Tæppe og to puder til gyngestolen i driverhuset.


 Begge billeder viser tæppe hvor der er på det nederste ses mere af bagsiden.


Når Driverhuset er rengjort og klar til sæsonen vil jeg gerne vise hvor det kommer til at se ud med de 165 kvadrater minus 3 for de blev tilovers. Måske har jeg bare talt forkert.....

Kh.
Jack og Kirsten.
8 kommentarer:

 1. Hej Kirsten.Dejligt at høre at du er ved at være frisk igen.
  Og sådan et tæppe lyder da som en dejlig beskæftigelse.Har selv syet meget i min tid.
  Er lige inde og vende.For manden og jeg er i fuld gang med at rydde op i bedene.Dejligt at være i gang derude.......og vi har det smukkeste vejr.
  Håber vi ses til enten et blogtræf eller plantemarked her i foråret eller sommeren.
  Har lige lavet et indlæg med de forskellige datoer..........men der skal lige redigeres lidt for der er flere der gerne vil på listen.Fortsat god bedring Knus Jette

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten, hvem siger skør.. ? jeg vil sige at det er du på den mest vidunderlige måde man kan være. Lige da jeg så din overskrift så troede jeg at det var fliser du talte..Fnis, jeg har vist ikke hely lagt mit flise drama fra sidste år bag mig :o)
  Men det var det jo slet ikke, det jo stof firkanter, er du da helt vild et arbejde at sidde og klippe det ud og sy det bagefter..der ville min tålmodighed og tommelfingre komme på prøve. Ihhhh hvor jeg glæder mig til at se hvor flot det bliver i driverhuset.
  Stor kram fra Linda
  PS, Alma spørger om også Jack får sådan et fint tæppe ?

  SvarSlet
 3. Jeg er imponeret!
  For 4-5 år siden påbegyndte jeg et patchworktæppe til soveværelset. Har fået syet noget af det sammen...men nu har det da bare ligget i kassen i 3-4 år...suk. Det kostede mig ellers 1000,- i stof så vidt jeg husker....så vi har altså stadig ikke noget sengetæppe...

  SvarSlet
 4. Ej hvor er du altså flittig, og hvor er det blevet flot. Glæder mig til at se dem i drivhuset.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 5. Flittige flittige dig, hvor bliver det FLOT, og skønt det får plads i drivhuset! Har sagt det før, men jeg fascineres af jer der laver den slags,og fascineres af det der kommer ud af det.
  Ha en skøn dag.
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
 6. Du er om nogen monster flittig og virkelig dygtig. Jeg tror jeg hurtigt havde tabt interessen. Netop derfor er jeg ikke god til hånarbejde. Det må være et kæmpe arbejde og mange timer som ligger i dit projekt.
  Glæder mig til at se billeder fra drivhuset, så man rigtig kan se resultatet. For det må blive så smukt. Elsker simpelthen tanken om at det er stof rester du har anvendt. Det er jo mere og mere det vi skal hen imod. Bruge det vi har :)

  Rigtig fantastisk dag og god bedring sødesen

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. P.s
   Troede først overskriften var noget med din højde ha ha ha ......

   Slet
 7. Nej så flot, jeg er imponeret, jeg kan slet ikke sådan noget.
  Kh og god bedring
  Lisbeth

  SvarSlet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten