onsdag den 3. februar 2016

Undskyld må jeg forstyrrer?

kunne godt have spørgsmålet i dag imens jeg kravlede på alle fire for at nærme mig de små yndige forårs vidundere, som her i eftermiddags stod i en dejlig solstråle, og nærmest sugede alt hvad de kunne, til sig.

Men de lod sig ikke forstyrre i deres solbadning, så jeg tog bare en masse billeder af de skønheder, ja jeg tror på et tidspunkt har de sikkert synes at jeg var meget nærgående.

Hvad har påskeklokkeblomsten dog ikke tænkt da jeg tog billeder af hende så tæt på hende, at hun kunne føle at jeg sad på en af hendes kronblade. Men hun tog det med værdighed. De er i det hele taget nogle meget stolte blomster som der skal meget til at knække. Tænk på den storm vi har haft de sidste dage, den kunne endda få store træer til at vælte om kuld.


man kan næsten hører at den sukker helt af solens varme stråler.


er den ikke bare flot.


en af de andre på planten, strækker næsten hals for at komme lidt tættere på hvor solens stråler rammer.


den var så koncentreret om at se så flot ud at den slet ikke lagde mærke til at den blev fotograferet så tæt på.
Den kan heldigvis blomstrer længe, det er jo noget vi holder af.

Nu står påskeklokkeblomsten heldigvis ikke selv, men den har en veninde lige i nærheden. Den er lidt anderledes i farvenSom det kan ses er den slet ikke så vidt endnu, men den står også lidt mere i skygge end den anden. Om det har en betydning vides ikke, men det kan også være at der er forskel på deres blomstringstids punkt.

Ind imellem de skønheder står der andre skønne løgplanter og almindelig planter. 
Den som jeg nok har længe har holdt øje med er den hvide skønhed - vintergækken. Endelig er de ved at komme ud af deres vinterfrakker og det er næsten lige så tydeligt at de nyder dagens solskin.

 Det er lige ved at de står på tæer for at fange solen varme stråler. Men det er herligt at se at de er ved at vise sig. Ikke sandt?


Primulaen lod mig lige kigge ned til sit hemmelige kammer. Gad vide om det er blomster eller blade. Men det ser jeg nok den næste stykke tid, når den åbner sig mere for hvad den gemmer sig.

Erantis :-)

vinterens soløje. Dens gule blomster hoved stråler næsten om kap med solen oppe på himlen.

Har det også været en dejlig eftermiddag hos dig. Vi har haft en dejlig sol med næsten ingen vind. Bare så herligt

Du kan iøvrigt nå at være i  givvæk legen som du kan finde her.

Kh.
Jack og Kirsten


2 kommentarer:

  1. Hej Kirsten
    Nej hvor du kan nu, så fine billeder du har taget. Det er dejligt med alle de forårstegn, der viser sig nu, det har vi ventet på længe, og så er de endda tidlige. Ja vi har også haft dejligt solskin i dag, men ikke stille vejr. Jeg har også nydt det i haven, men det var lidt koldt for tæerne.
    Kh Lisbeth

    SvarSlet
  2. Det er så skønt med alle de forårstegn, der begynder at vise sig rundt omkring i haverne nu :-)

    SvarSlet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten