torsdag den 4. februar 2016

en svag sjæl - er jeg en floraman?

må jeg godt nok indrømme jeg har. Kan ikke gøre for det! og jeg forsøger virkelig at holde igen. Men det er så nemt at sige når jeg står uden for forretningens dør, men med det samme når jeg træder ind, så er det første jeg får øje på er de sorte spande.

Og når jeg bevæger mig igennem forretningen gentager jeg sætningen for mig selv - ikke i dag - du har der hjemme - du har ikke et behov for dem. Og når jeg så står ved kassen for at betale for mine varer - ja så ligger der lige pludselig en på det sorte bånd.

I dag skete det igen - jeg blev fristet over evne - der i de sorte spande - stod er bare en smuk en - som bare nærmest hoppede op i armene på mig - og hviskede - tag mig med hjem - du skal jo alligevel have noget til vasen før eller siden ....

Jeg tror at jeg har et misbrug simpelthen - jeg er blevet floraman. Kender du til den form for misbrug?
men prøv at se hvad jeg skulle stå imod


Bare duften af dem er så vidunderlig.

og prøv at se her
De var ikke til at stå imod og jeg vandt ikke denne gang, men det gjorde flora´en 


Og det skal jeg bare huske til imorgen når jeg skal ud at handle ind i weekenden, for det skal sørme ikke undre mig at de sorte spande er fyldt godt op med en masse, som kan friste en floraman


Og tænk, sæsonen er først begyndt........ hvordan skal det komme til at gå....16 kommentarer:

 1. Åh, vi elsker tulipaner! Jeg vil også have en buket snart - eller to. Er der ikke også lidt papegøje over dem du har købt? :-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Min kære pige, ja det har jo nok videre ført det floragen, jo der er lidt papegøje over dem, men jeg tror ikke at det er dem. men det er flotte.
   Du må ud at købe dig en buket eller to. Er der ikke markedsdag i Aalborg?
   Knus

   Slet
 2. Ha ha ha Kirsten:)))))))
  Uha jeg kan snild sætte mig i dit sted. De er simpelthen så fantastiske og bare lyden af de knitrende blade. Selvfølgelig bliver vi solgte. De er da så smukke og skaber så meget liv og glæde. Tror kun jeg kan tilslutte mig dit misbrug----

  Rigtig skøn weekend til dig, bondemanden og Jack
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Også god weekend til dig og din familie.
   Ja hvis jeg så kunne sige at jeg kunne holde mig til tulipaner for så ville floramanien kunne være sæsonpræget, men desværre ikke. og ja de er så lækre, smukke, dufter himmelsk så det kan kun være et sundt misbrug for sjælen.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
  2. Det er altså værre...... ikke kun Tulipaner----- DEN ER HELT GAL NU :)))))
   Hvad gør vi, nyder misbruget...
   Ja det er da det vi gør....

   Slet
 3. Hej Kirsten
  Ja det er svært at stå imod, jeg kredsede rundt om de sorte spande, men tænk jeg modstod det, helt utrolig, jeg var stærkt fristet.
  God weekend
  Kh Lisbeth
  Dejlige billeder og fin tekst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Ja det sorte spande som lige står ved indgangsdøren... man skal hurtig forbi dem. Så jeg det er sejt at du kom forbi endda nu var så stærk fristet, at kunne lad være.
   Er glad for at du kan lide billederne. Skabte megen morskab hos bondemanden da han så jeg delvis lå på spisebordet for at tage de billeder, fordi det var stedet hvor der var bedst lys.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 4. Der fik du mig til at grine Kirsten :o)det var jo som at holde et spejl op mod mig selv.
  Jeg er også floroman..en af de værste. Så slemt at jeg tidligere i mit liv sidst på mdr. har sparet på mine indkøb for at få råd til en buket der var sprunget op i min kurv. Jeg skal have noget smukt at kigge på.
  Thi -hi,jeg kan blive helt høj over en smuk buket eller en smuk blomsterbutik :o)
  Masser af blomsterhilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda. Så tror jeg at du er hårdt angrebet for det niveau befinder jeg mig på. F.eks. så hader jeg at handle ind, hvis jeg kan få andre til det, så bliver jeg glad. Men at komme i en blomster butik eller planteskole, er det bedste. Eller i en smuk have. Så kan jeg nærmest blive euforisk og kan gå der rigtig længe. En søndagstur til planteskolen er lykken.
   Og det kan mærkes helt oppe bag ved frontlappen.

   Så dejligt er at der er så mange der er floramaner.
   Hils Alma fra Jack
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 5. Jo jo den kender jeg også:-)) og hvis manden er med ude at handle, det sker ikke ofte, men så siger han ingen blomster i dag, men det hjælper ikke;-) som han kan smugle flæskesvær i vognen, kan jeg med blomsterne.
  ha en skøn dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette griner for jeg har lidt på den samme måde med bondemanden. Men han er efterhånden stoppet med at sige noget, fordi jeg lægger chokolade i kurven til ham, så kan han jo ikke sige meget til en buket eller to.
   Men er også god til at købe en af de store og flotte. Ikke så tit men engang imellem :-)
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 6. Godaften Kirsten.Du kan tro at jeg også har de symptomer.
  Selv nu hvor jeg roder her i min stue og maler på livet lyst. røg der et par blomster op i kurven da jeg handele.
  Så vi er vist mage der er afhængige.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jvi er vist en del der har de symptomer, og heldigvis for det for ellers ville vi stå meget alene med vores floramani. Og selv når man maler kan en buket eller potte med noget smukt sagtens finde en plads hvor den kan stå og pryde :-)
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 7. Haha...hvor jeg kender det. Min erfaring siger mig dog, at det er værst her i januar/februar...for mit vedkommende. Ikke at jeg så ikke bliver fristet fremover...åh jo, men det er noget nemmere at holde sig i skindet, når man har masser af forårsblomster i haven.

  (Og så taler vi ikke mere om det faktum, at jeg går helt amok med løgindkøb i august/september, selvom der er masser af blomster i haven på det tidspunkt.)

  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Esther.
   Dejligt et du er ved at komme til hægterne.
   Hvornår det er værst og om det er mere sæsonrelateret vælger er nok forkelligt far personer. Man kan vel godt være kvartalsfloraman :-) Jeg må indrømme at den vist trækker sig over hele året for mit vedkommende. Og i forhold til din nederste kommentar så vælger jeg ikke at kommenterer dette. For jeg har en svag erindring om et eller andet :-) men pyt ikke!
   Kh.
   Kirsten

   Slet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten