mandag den 22. februar 2016

Ny livsstil....

ja det bliver der talt og vist meget af i denne tid. Både i Tv og på andre medier.

Dette har også ramt os her i huset. Ja ... min kære ven - Jack - er også begyndt på en omlægning at hans vaner - det er primært kostvanerne vi snakker om.

Jack har nemlig fået en allergi - mener dyrlægen. Den allergi optræder på den måde at han slikker sine poter meget og bøvler meget med sine ører.
Sidste dag var han så ved dyrlægen og nu er han kommer på en kur. Det betyder at man ikke længere må få leverpostejmader, hvilket er hofretten for en herre som Jack.
Man må kun spise tørfoder (:-( ), og godbidderne skal skiftes ud med kaninører.
Det han nok synes mindst om er at han skal have ører-dråber hver dag, og det kan han slet ikke lide, men det er en del af behandlingen.


Så Jack han synes ikke at det er så fedt lige nu... og om godt en uge skal han igen til dyrlæge, så vi håber på at vi gør det rigtig og tingene begynder at se fint ud.

Så lige nu synes han ikke det er så sjovt.

Kh.
Jack og Kirsten

11 kommentarer:

 1. Kære Kirsten Ja sådan en kur er ikke let for en sød lille hundemand, der elsker god mad. Men bedre end han bliver mere syg. Men det er ikke let. Jeg håber dog kuren hjælper ham. Etklap frasig til Jack knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina. Du har helt ret. Det er slet ikke let for Jack, som elsker alt andet mad end det tørfoder en hund skal have. Jeg har på fornemmelse at han sit inderste jeg overvejer en sultestrejke for så vil hans menneske venner få ondt af ham - det er også svært - men det er bedst for ham - for som du siger så bliver det ikke bedre, hvis vi ikke følger det som dyrlægen har fortalt.
   Men det skal nok komme i orden. Det nye bliver jo også en hverdag - og alt forandring kan være en svær størrelse specielt når vi snakker om vaner og kost.
   Jack er altid modtagelig overfor klap :-)
   Kh Kirsten

   Slet
 2. Tillykke med det nye flotte look på bloggen:-) håber livsstils ændringen virker på Jacks allergi. Et bette klø herfra til Jack:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Anette. Jeg legede lidt med det i aftes var lidt bekymret over hvad der ville ske, hvis jeg trykkede alt for mange knapper. Ligger med en dum influenza så jeg havde lidt tid imellem hosteture og puste næse.
   Vi håber også at det virker, for han har godt nok kløet sine ører meget her på det sidste. Nogen gange så meget at han var helt skæv i hovedet. Så vi skal bare over denne indkøringsfase, så skal han nok accepterer det - håber vi - men det er det bedste for ham.
   Jack takker og han er altid glad for et ekstra klap og klø bag øret.
   Kh
   Kirsten

   Slet
  2. Fornøjeligt at klø dig lidt Jack, så velbekomme, og rigtig god bedring til dig Kirsten.

   Slet
 3. Nåååårh, lille hund. Hvor er det et fantastisk billede. Rigtig god bedring med ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja ikke kære Cathrin. Men det skal nok blive godt igen. Ja jeg var så heldig at fange ham, han kigger ellers væk med det samme når når jeg begynder på det pjat - tror jeg at han synes -
   Tak.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 4. Øv hvor ærgerligt for Jack og for dig, det er svært ikke at give dem, hvad de helst vil have.
  Håber han bliver kureret, så han igen kan få leverpostejmad.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kære Lisbeth øv når man er så glad for mad og leverpsotejmadder. men der er ingen vej uden om. Vi skal have styr på den allergi og det er igennem foder og medicinen han får i øret. Men primært foder. Han ser lidt misfornøjet ud over det tørfoder der er i hans skål, og han slikker også skålen som om der skulle være leverpostejrester, men det er der jo ikke, men man har vel lov til at håbe.
   Så jeg er bange for at leverpostejmadder er et afsluttet kapitel for Jack, vist der ikke findes kaninleverpostej og det har jeg nu ikke hørt om.

   Men en sund og glad hun hvor øret ikke hele tiden klør er det vigtigste.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 5. Stakkels lille Jack <3 rigtig god bedring med ham
  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone. Det er en jo en vane - hvilket kan være svært - som skal ændres, både for Jack men også hans mennesker omkring ham. Det er det bedste for ham da han ellers vil have den kløe i øre og ved poterne hele tiden, og det er jo også synd for ham.
   Så jeg håber at det virker denne kostomlægning da vi ellers må i gang med andet, som er måske er mere ubehageligt for den lille hund.
   Fortsat god ferie
   Kh.
   Kirsten

   Slet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten