lørdag den 6. februar 2016

ta da...

og vinderen af lodtrækningen blev den smukke prinsesse Alma. Ja det blev reelt Linda fra http://casarosen.blogspot.dk/. Men hun skriver at det er Alma som gerne vil vinde den, og det var hun så heldig at gøre.
Jeg håber at den lille taske vil gøre lykke hos Alma og Linda.

Linda skal bare lige skrive en mail til Kirsten.boutrup@post.tele.dk, hvor hun angiver navn, adresse og telefonnr. Så sender jeg den til dem på mandag.


Og sådan ser Alma´s nye taske ud, hvor jeg godt kan se, at det vil se rigtig flot ud med Alma´s navn broderet på tasken. Det glæder jeg mig til at se, nu hvor Linda har lovet Alma det..


Jack ønsker Alma mange gange tillykke med den fine gevinst. 

Jeg takker alle dem der har været inde at skrive på bloggen og alle dem der har kigget forbi. Jeg synes at det har været spændende med sådan en leg, så det er sikkert ikke sidste gang jeg gør det. For det er dejligt at gøre en glad.
Kh.
Kirsten

13 kommentarer:

 1. Tillykke til Linda og Alma. Det var med vilje jeg ikke var med i legen. Jeg er jo sådan en drengepige som vist ikke ejer en taske...kan simpelthen ikke finde ud af at slæbe rundt på sådan en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rita. Det er nu også helt ok. Tasken om nok er mere en til at have i sin rygsæk eller håndtaske er mere til kammen, læbepromade, læbestift og hvad man nu kan bruge den til. Jeg har det lige omvendt, føler mig helt nøgen hvis jeg ikke har min taske med. For jeg har en del jeg skal have med i min hverdag. Jeg har jo diabetes 1 og har en insulinpumpe, så jeg har måler med, strips til måle blodsukkert, nåle, diabetes ligamation, insulin, ekstra kanyle og knap til maven. Så det er egentlig meget praktisk at have sådan en lille med. Men jeg håber at jeg næste gang jeg laver en gavvæk leg kan finde noget som du kan bruge :-)
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 2. Ta-Dahhh siger vi også, og Jubiii har vi virkeligt været så heldige :o)Tak Kirsten og Jack.
  Hvor skønt, nu skal alle Almas løsører ikke længere ligge og rasle rundt i bilen. Vi er jo tit på tur, og nu kan vi fast pakke en lille taske med prutposer, hundeguf og den lille sammenklappelige vandskål.
  Det bliver dejligt og selvfølgelig skal der broderes navn på.
  Vi sender jer en Mail :o)
  Stort knus fra Linda og Alma

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke Alma og jeg håber at den kommer til at gøre lykke når du skal ud at køre og kolonien. Jeg sender den afsted til dig på mandag, og jeg tror at der ligger et stykke hundechokolade og sikkert også menneskechokolade i tasken. Jack siger at næste søndag er det Valentines dag så det var oplagt han sendte noget med.
   Knus
   Jack og Kirsten

   Slet
 3. Stort TILLYKKE til prisessen Alma og den anden store prinsesse Linda:0)) det er skønt at vinde, men det er absolut også dejligt at kunne give.
  Rigtig god weekend Kirsten:-)og klø lige Jack bag øret fra mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Anette og jeg skal også hilse fra Jack
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 4. Kære Kirsten. Jeg har slet ikke fået din lille konkurrence med... Som sikkert bemærket, har der slet ikke været lyd fra mig et stykke tid... Hvad høj feber og influenza ikke kan gøre...Ikke noget at ønske sig. Sikke en fin taske du der har kreeret, praktisk og til at få samlet tingene i, hvad skulle vi gøre uden. Hvad enten det er til os selv eller til vores små kære. Tillykke til vinderen. Dejlige indlæg fra denne uge, så jeg kunne få lidt tiltrængte blomstervitaminer, kan vi ikke bare aftale at sig "PYT" når vi nu kommer til at købe en lille blomst eller 2 :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 5. Tillykke til Linda og Alma, det lyder til at være den helt rigtige gave til dem.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth
   Ja det lyder det til. Dejligt at kunne skabe glæde :-)
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 6. Stort tillykke til prinsesse Alma.
  Fantastisk smuk taske. Den er jeg da helt vild med. Passer smukt til en lille dejlighed.
  Hvor er du bare dygtig Kirsten, så smukt lavet.

  Rigtig skøn søndag
  Charlotte

  SvarSlet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten