tirsdag den 29. marts 2016

Pulterhylderne

vil jeg tænke at man kan kalde det jeg har lavet oppe på terrasen påsken over. Tidligere viste jeg hvordan man let laver en bænk af en tralle, og på en eller anden måde synes jeg det fortsat så bart ud oppe på den terrasse vi ofte sidder og spiser frokost eller drikker kaffe.

Så da min kære bondemand på hans første påskefridage nogen sinde, besluttede sig for at rydde op, vaske maskiner der skal sælges valgte jeg at lave en slags reol, det kan man vist godt kalde det.

Ganske simpelt - enkelt - 8 større lecablokke og to traller, og hvis man ikke har sådanne to, kan man sagten bruge nogle brædder.
Det hele stilles op som man gerne vil have det og så der skal bare stilles ting og pyntes som man ønsker det. Det kræver ikke megen fantasi eller kreativitet.


                 

Reelt er det bare en masse ting af forskellige karakter der er sat op, og så der er plantet hvide og røde Bellis, violer er forskellige farver og genbrugt perlehyacinter.

     


         Og lidt blev der også til havebordet som er kommet frem dens vinterhi, for det er jo sommertid nu. Ikke fordi vi har kunne mærke det, slet ikke i går, for det blæste meget kraftigt, over middag startede det med at regne, og det kom nogen gange meget kraftigt. Men lad os håbe at dette snart vender -  for lige om lidt er det april

Kh.
Jack og Kirsten20 kommentarer:

 1. Det ser fint ud, gad vide om kommentaren omkring fantasi og kreativitet er møntet på sådan nogle som mig :)
  Jeg må nok tilstå, at det nok lidt drejer sig om interessen for at lave sådan noget. Den har jeg ikke så meget af. Jeg synes, det er dejligt med jer, der har lyst til det og hygger jer med det. Og jeg kigger gerne med.
  Her skinner solen, så det må nydes, jeg har en søn der fylder år i dag.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Lisbeth. Sådan har jeg slet ikke tænkt overhovedet ikke. Du må undskylde mig mange gange hvis du fik det indtryk for det var slet ikke meningen. Jeg håber at du fortsat vil kigge med, sådan som jeg kigger med på alle dine flotte ting du laver i haven. Jeg synes at det er så fedt at følge dig og din færden i din skønne have og at tingene bare lykkes hos dig.
   Solen har også titte frem idag, men det har blæst en del, som det har været lidt koldt. Og stort tillykke med sønnen.
   Kh
   Kirsten

   Slet
 2. Dig og Jack har da rigtig været i gemmerne og finde spændende ting at pynte op med. Her er det ikke blevet til det mindste pynt udenfor endnu men mon ikke jeg når det i løbet af foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rita det gør du sikkert på et tidspunkt du har også andet at tænke på, så det kommer i den rækkefølge det nu kommer.
   Hvis det ikke bliver til forår så bliver det sikkert senere.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 3. Det ser godt ud :) Nogle gange skal der ikke så meget til.
  Jeg er IKKE god til at pynte op i haven...og derfor undlader jeg det. Jeg kan godt have en enkelt ting stående/hængende, men sådanne opstillinger, dem har jeg ikke nogen af.
  Jeg kan bare ikke få det til at se pænt ud og/eller kan opstillingen ikke lade sig gøre, der hvor der er plads, da kattene så ville kunne bruge den til at komme ud af haven... ;)...eller vælte skidtet ned ;)
  I julegave fik jeg bl.a. et fedt gammelt vaskebrædt i zink..jeg aner bare ikke hvor jeg skal gøre af det, så det står bare i udestuen.
  Tør ikke rigtigt lave en opstilling ved indgangen til huset - jeg har fået stjålet mit "Vi er i haven" skilt...så...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Esther, ja det med kattene kan jeg godt forstå for de er ligeglade med om der er en ting der hvor de går eller vil ligge sig. Kender det godt da jeg tidligere har haft kat, så der er røget flere potteskjuler ned på gulvet fordi en kat lige skulle ligge der.
   Så gør du så meget andet i din have, som jeg nok ikke gør så meget. Så vi har hvert vores interesse og forsøger os med lidt af hvert. Derfor er det også så dejligt at vi hver især kan bidrage med lidt af hvert i denne her verden.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 4. Fantastisk bare at gå i krig og finde det man har. Det er da fantasi og den gode af slagsen.
  Sikke hyggeligt du har fået lavet væggen. Charme og nostalgi så hygge indgyder det til.
  Der vil i med garanti få masser af timer til at gå når vejret bliver lidt bedre...

  Rigtig fantastisk tirsdag, en ny kort uge er skudt igang...
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte.
   Ja det er dejligt bare at gå igang og ikke tænke særlig stort.
   Ja håber på forår, sommer og efterår af den gode slags :-)
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 5. Hvor er det bare hyggeligt Kirsten. Jeg må se om John ikke har lidt "rod" i værkstedet, så jeg kan få lavet en fin opstilling. Men vejret er slet ikke med os, her. Det er koldt, blæsende og masser af regn. Håber det snart vender, så jeg kan komme igang i den have.
  Jeg er sikker på i får masser af gode, hyggelige timer på jeres terrasse.
  Rigtig god dag til dig, din bondemand og søde Jack ❤️
  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. tak kære Lone
   Håber at du finder noget ellers må du en tur til loppe, da de sikkert har noget stående.
   Ja lad os håbe på en periode med godt vejr, helst hele foråret, sommeren og efterår :-)
   Tak
   Kh
   Kirsten

   Slet
 6. Hej Kirsten.Det er da bare en rigtig flot reol du har lavet.Vil så gerne have sådan nogle treller.Og har været inde på nettet for alt lede efter nogle..........men de fleste synes jeg er alt for dyre,eller også kan man kun finde dem langt væk fra mig.
  Flot som du har pyntet den reol.Her har jeg fået sået sommerblomster........og flere er allerede spiret.Skøn tid vi går i møde.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette.
   Tak, kender du ikke tilfældig en murer eller et lille håndværkerfirma? mange af de traller skal jo sorteres væk når de begynder at tage sig ud, og så kan man godt være så heldig at kunne erhverve sig nogen for få kroner, eller wienerbrød.
   Ja det er en skøn i er igang med at komme ind i, og det blive bedre.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 7. Kære Kirsten. Sikke da en herlig ide du der fik dig med masser af sjove dejlige ting og blomster. Tak for vitaminer :-) Ps. så du min sidste kommentar til dig? Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Merete. tak
   Godt du kunne få vitaminerne ud af dem
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 8. Hej Kirsten!
  Så der var dine omtalte traller, heldige dig lige at have dem ved hånden, her blev de købt, dog som bænke sidste år:-) det ser godt ud og du har mange lækkerier at kigge på.
  Ha en skøn dag
  Hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette.
   Tak og ja jeg har fået et par stykker de sidste par og jeg gemmer dem godt, så de ikke bliver taget, ødelægges. eller hvad der vi kan ske.
   Det er dejligt at siddeog kigge på de forskellige ting og sager og jeg glæder mig til at se det ser ud når blomsterne har vokset sig mere tætte.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 9. Det er fuldstændig rigtigt, alt behøver ikke at koste en bondegård, det er kun fantasien der sætter grænser og hos dig fik den frit spil, det ser rigtig hyggeligt ud. Fordelen er også, at man kan lege hele året :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Margit.
   det er rigtigt, og det giver en adspredelse hos mig og jeg synes jeg nærmest leger,
   og det kan bruges til alt muligt
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 10. Det ser hyggeligt ud, med alle de ting og sager du har fundet frem til din nye reol :-)

  SvarSlet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten