tirsdag den 12. januar 2016

Find mig og min ven

De sidste dage har der ikke været vejr til at øve - med at tage billeder - så jeg sad her i aften og kigge min billeder igennem. Primært for at slette - for der bliver taget mange billeder som slet ikke kan bruges.

Men imens jeg går billederne igennem og bruger knappen - slet - mange gange - opdager jeg noget som jeg ikke havde set da jeg tog de billeder, som jeg vil vise i det her opslag. 

Først så jeg mange fine birketræer, og de er da rigtig kønne, hvis man da kan lide birketræer. Lige pludselig opdager jeg dog noget andet. Kan du se hvad jeg har opdaget? Prøv ...


Skal du have hjælp?

Kh.
Jack og Kirsten

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. undskyld jeg drillede lidt, men kunne ikke lade være. Det der kan anes er to dyr. Hvilken slags kan jeg ikke helt se, men jeg synes at kunne fornemme deres prikker, hvis jeg kigger godt efter. Specielt billed 3 er kan man hovedet og øjet, og at den holder øje med mig. De har stået helt muse stille, for jeg har ikke set dem den dag da jeg tog billedet.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 2. Svar
  1. Det kunne det sikkert også være, men jeg tror at kunne se at det er to dyr der holder øje med mig. De er ganske stille helt muse stille, for jeg har simpelthen ikke opdaget dem.
   Billed nr 3, hvis man klikker på det, så det bliver stort, at den ene holder øje med mig. Jeg synes også fornemme deres prikker i pelsen.
   Kh.
   Kirsten

   Slet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten