tirsdag den 19. januar 2016

så skete det

at vi fik sne. Det har nærmest været som om at store dele af Danmark har fået sne de sidste dage, men her har det hele været grønt. Men i morges lige lidt før 7 begyndte der at falde store, tunge, tykke snefnug. Det lagde sig hurtigt et tykt lag af dejligt knitrende sne, hvor lyden næsten kan være larmende når det er helt stille.

Så der jeg kørte afsted på arbejde håbede jeg inderligt at det ville fortsat være sne når jeg kom sent hjem fra arbejde.
Midt på dagen kunne jeg se fra mit kontorvindue at det var slået over i tø, så jeg tænkte øv.

Men heldigvis var der stadig noget tilbage da jeg var på hjem, så der blev lige holdt ind til siden og taget lidt billeder. De er ikke de bedste, da de er taget ved 16.30 tiden og der er solen ved at gå ned.
Efterfølgende kørte jeg hjem - i håbet om at der var mulighed for at tage nogle billeder, for lyset virker nærmest blå jeg indrømme.
Og jeg ville gerne have taget nogle flere, men det var hunde koldt og jeg havde svært ved at holde kameraet i ro.

Jeg har taget billeder af de små grantræer jeg har plantet i nogle spande. De har stået der siden engang midten af november, så nu er de nærmest kommet i juledresset.

Det ser nærmest ud som om at det er pisket sæbespåner der er lagt ud på grenene på de små træer. Grene er virkelig tynget af den tunge sne.


Der er en som nyder det her hvide element - Jack - han kan slet ikke lade være. Efterfølgende styrtede han rundt i haven og var super hyggelig over at være kommet ud i sneen.


Vi håber at I alle har haft en god dag og aften, på denne tirsdag, hvor sneen kom hertil.
Kh.
Jack og Kirsten
8 kommentarer:

 1. Her har vi også endelig fået sne - og kameraet er blevet brugt flittigt derude - ad flere omgange! Det er så skønt med det lys, som sneen giver - så kan jeg lidt igen, selv her i januar!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg har set nogle af de billeder du har taget og det er så gode, bare jeg kunne tage sådanne gode billeder, men jeg øver så det kan være ... specielt det billed med disen der kommer krybende er bare så flot.
   Det giver energi med lyse billeder og at man kan se solen, 1000 gange bedre end tåge, regn og gråt vejr.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 2. Her er der også kommet lidt mere sne men hverken hund eller katte er begejstret...de vil helst bare slide på sofaen dagen lang.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er lidt sjovt at dyrene reagerer så anderledes. Men Jack kan nu også godt lide at være i sofaen og snorke derfra.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 3. Ja vi må være glade for den smule, vi får. Det forsvinder hurtigt, når det tør. Heldigvis nåede du at få billeder, man kan godt se, at det er ved at være for mørkt, men også se, at det er flot.
  Det er koldt for fingrene, jeg var ude til morgen, brrr.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det var ved at være lidt for mørkt, men solen går så hurtig ned, og jeg kan ikke komme i gang før med at tage billeder. I weekenden er det lettere da jeg så har fri og kan bruge lyset meget bedre.
   Men ja det er for at sige det rent ud p.... koldt for fingerne at tage billederne, for hansker kan ikke bruges i den sammenhæng.
   I morges da jeg tog afsted til arbejde var det her 8 minus grader og jeg ved at det var koldere andre steder.
   så ja brrrrr.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 4. SKØNT! Jeg har også en hund der NYDER sneen. Der er meget sne i Aalborg, det er fantastisk.

  Hilsen Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maria. Ja det er skønt og kønt. Nyder det også og så kan jeg godt accepterer at det er koldt, for solen er bare så dejlig når den skinner.
   Jeg skal til Ålborg i weekenden så det bliver spændende at se hvor stor forskel der er når vi kører nedefra og op - fra syd til nord.
   Det er sjovt at se når hundene leger i sneen og bliver helt ellevilde.
   Kh.
   Kirsten

   Slet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten