onsdag den 27. januar 2016

la petit de fleur

kan man da vist godt sige at det er en bette blomst. Men hvilken fleur det er - anemone. Ganske fine små anemoner, som jeg har plantet i vaser, gamle rødbede glas m.m. Disse små skønheder har jeg sat i en gruppe af glasbeholder, hvor der er sat hornviol, hvide perlehyacinter og de krokuser jeg plantede for ca. 2 uger siden.

Så jeg kan næsten sige at jeg har skabt en midlertidig have på mit lille skrivebord. Dejligt når min længsel efter foråret bliver for stor. Og det er ganske nemt. Det kræver bare at købe nogle fine petit de fleurs, men det kan man næsten heller ikke lade være med, når man kommer forbi dem. Jeg har i hvert fald svært ved at modstå. Er det ikke bare skønne de små anemoner.


Her kan du se at de alle står side om side på mit lille fine skrivebord, som jeg er meget glad for.Et gruppe billed af nogle af herlighederne


De gule krokuser, som vokser stille og roligt, så de snart er ved at kigge oven over glaset. Glæder mig til at begynder at blomstrer.En meget genert hornviol, som endnu ikke tør at kigge opad.


 Lige nu er der kun en lille blomst, men der kommer sikkert flere, og så vil den sammen med sine søstre kigge op ad.
Frøen passer på at der ikke kommer nogen og æder de smukke blomster eller siger den "kys mig, jeg er måske en fortryllet prins"

Kh.
Jack og Kirsten

16 kommentarer:

 1. Kære Kirsten.Dejlige billeder af de fine anemoner.Elsker også alle de små fine forårsblomster der dukker op af jorden nu da sneen er væk.
  Og ellers kan man jo købe sig til dem.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. ja kære Jette, heldigvis kan man købe sig til den glæde at inviterer foråret ind i stuen, for uden den mulighed ville det være at holde den her mørke tid ud.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 2. Det er så dejligt med forårsblomsterne inden døre. Der er ikke meget forår over vejret i dag, så det er godt vi selv kan skabe lidt.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. nej det er ikke meget af foråret men tegnene begynder at vise sig derude, men det er altså for koldt og vådt til at gå derude i haven og gøre noget men gå tur og se de forskellige ting komme op af jorden skaber stor glæde her.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 3. Sikke en fin ide med forårsløg i glas....det ser dejligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Esther der skal ikke så meget til for vi bliver glade i låget
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 4. Sikke en skøn opstilling, dejligt når man kan starte foråret op før tid indenfor.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Heike, er glad for at du kan lide den, det er en lille oase midt i det hele.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 5. Fin og hyggelig lille samling du har der...dejligt at kunne nyde de små forårsløg indendørs.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja Kære Rita det er simpelthen dejligt at have den mulighed så derfor kunne jeg heller ikke lade være at købe de små herligheder.
   Så jeg nyder dem hver gang jeg kommer forbi mit lille fine skrivebord.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 6. Dine forårsblomster i glas ser mega fint ud. Dejligt at man kan købe dem, inden de kommer i haven.
  Kærlig hilsen Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. ja kære Ingebord det er så dejligt og jeg tænker at de vel også kan sættes ud i haven så det måske kommer igen. De skal vil bare stilles på et lynt sted.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 7. Kære Kirsten. Dejligt med en lille indendørs opstilling. Det bedste er at de kan plantes ud og så kan man have glæde af dem flere gange. Når nu foråret ikke vil komme til os, så må vi da få det til at komme indenfor. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kære Merete det satser jeg også på at de bliver, det gælder bare om at holde dem i live indtil de kan komme ud og det er jo ikke til at vide hvornår det er. Men det ville være skønt hvis de kunne fortsætte ude i haven.
   ja det er skønt at de nærmest hoppede op i indkøbsvognen den dag :-)
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 8. Hej Kirsten
  Man kan da slet ikke holde det ud hvis man ikke har små forårsplanter inden for på denne her årstid.
  Det er en yndig lille forsamling du der har fået på dit skrivebord.
  Har du været inde og lure ved Ninja :o)
  Kram til dig og Jack fra Alma og Mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej kære Linda, hvis der ikke er noget så skønt at kigge på indendørs, så bliver ventetiden endnu længere, selvom jeg synes at tiden går langsomt.
   Ja jeg har været at se på hendes side og hold da op jeg kunne fristes over evne og kunne risikere at jeg skulle til at fjerne endnu mere græs, hvilket min kære bondemand nok ikke synes var en god ide.Men det er godt mange fine planter hun - bare den samling af anemoner, storkenæb plus plus...
   Kh
   Kirsten og Jack :-)

   Slet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten