mandag den 25. januar 2016

længsel

efter lyset, foråret, klare dage, hvor solen kan ses, lunt vejr. Åh ja jeg ved godt at jeg ikke er rimelig og slet ikke i januar måned. Og slet ikke når der fortsat er over en måned til 1. marts - hvor der i kalender står forår, selvom vejret godt kan vise en helt anden side.
Efter to dage, hvor den ene har været mere trist end den anden, bliver længslen bare så stor, at tålmodigheden bare ikke er stor nok.
Men jeg glæder mig til det her


At sidde i have stolen, efter at have været igang med oprydning, nedklipning, solen der begynder at varme, lyset der har et specielt skær og hører fuglene som er i fuld gang med at bygge rede og gør kur til hinanden. At nyde en velfortjent varm kop kaffe og nyde synet af hvor langt man er kommet. Og alt det der kommer efterfølgende 
plus det, som jeg ikke kan på nuværende tidspunkt vise, for jeg af den simple grund ikke har nogen billeder. Men det kommer i løber af foråret.


Og ikke mindst at det er fortsat er dagslys når jeg kommer hjem fra arbejde, og at jeg kan arbejde lidt derude. Det bliver bare så skønt og jeg næsten ikke kan vente tiden an.
Har du også en længsel efter foråret?

Kh. Jack og Kirsten
6 kommentarer:

 1. Kære Kirsten!
  Jeg er så heldig at jeg kan være ude når jeg vil, da mit arbejde er hjemmefra. Jeg har stor nydt de sidste to dage med helt fantastisk og mildt vejr, og klippet lidt stauder ned, og sat ude med kaffen, i går viste solen sig ovenikøbet lidt:-) ved at det hurtigt kan forandres. Om jeg har længsel efter foråret, jeg glæder mig i alle tilfælde, men nyder den tiden der er indtil da, for ved at det lige pludseligt er der:-)))
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. stop stop kære Anette, min længsel bliver ikke mindre når du skriver sådan, men jeg ved tiden arbejder med mig for lige pludselig er det så vidt. Og jeg kan heller ikke lave så meget derude, for det er så vådt og jorden er så tung, da vi har lerholdig jord, som oftes først bliver arbejdsklar i marts måned, hvis vejret ikke viser forår, men sne og frodt.
   Men derfor kan man jo sagtens klippe lidt og nyde en god kop kaffe.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 2. Uha Kirsten en frygtelig længsel. Det er så fantastisk med de ting du beskriver. Jeg kan høre lydene for mig...
  Du har ret tålmodigheden er bare slet ikke stor nok på nuværende tidspunkt:)

  Rigtig skøn tirsdag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg ved at du har det svært i denne tid, nok måske end jeg har, men heldigvis er alle dage ikke så grå og frist, at det føles så frygteligt som i går.
   Vi må finde ting som kan være med til at formindske længslen efter den kommende tid.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 3. Åh ja...jeg længes...men det gør jeg altid i januar som er så ualmindelig lang at komme igennem. Der er februar noget nemmere at have med at gøre.
  I dag var trangen til forår ekstra stor, så jeg fik lige indkøbt "en smule" forår...tøhø... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. åh ja jeg så godt at du havde været ude at investere i forår, det har gjort et par gange nu, for jeg mangler bare det positive boost i stuen og køkken. Man bliver så glad af dem.
   Kh.
   Kirsten

   Slet

Mange tak for dit besøg på min blog. Du er hjertelig velkommen til at ligge en kommentar. Det vil jeg blive glad for.

Venlig hilsen Kirsten